FRAMED

Conny Janssen Danst

Beeldend gemonteerde vertelling waarin live dans, filmbeelden en muziek samenkomen om een gezamenlijke wereld te creëren. 

 

Dans
Fonds Alphenzaal

Na de succesvolle voorstellingen HOME, BROOS en KIEM, allen vanuit een sterk persoonlijke urgentie gemaakt, focust choreograaf Conny Janssen zich met FRAMED op beeld, beeldvorming en identiteit. In deze beeldend gemonteerde vertelling waarin livedans, filmbeelden en muziek samenkomen om een gezamenlijke wereld te creëren, maken we kennis met twaalf figuren, allen bewoners van dezelfde stad. In aaneengeschakelde scènes ontdekken we wat hen verbindt. Waar hun individuele levens elkaar raken zonder dat zij dat zelf beseffen. 

Nieuw in FRAMED is de grote rol voor video die wordt toegevoegd aan de voorstelling. Daarnaast werkt Conny Janssen opnieuw met een avontuurlijke groep dansers, bestaande uit jong talent en bekende gezichten. De muziek van FRAMED is een gevarieerde soundtrack die zich beweegt tussen kristalheldere klassieke muziek en ruige stadse soundbites. 

‘In FRAMED zien we verschillende levens in de stad: ieder in zijn eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. We creëren een associatieve wereld, een mozaïek van fragmenten waarin de figuren voorbijtrekken, ronddwalend in hun eigen gedachten. Juist in deze tijd, waarin we geïsoleerder leven dan we misschien willen, laten we zien dat iedereen op zijn eigen manier omgaat met het gevoel dat achter onze dagelijkse levens schuilt.’ Conny Janssen 


Tickets

vr 28-04
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 23,75
Rang 2€ 21,25
inclusief pauzedrankje

Tickets

vr 28-04
20:15 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 23,75
Rang 2€ 21,25
inclusief pauzedrankje