Behind the iMASQ

Xclusiv Company

Dans
Kleine Zaal

Bij Urban Dance denkt u misschien al snel aan breakdance. Xclusive Company laat zien dat het meer is dan alleen dat. Ook hiphop, lock en vogue mogen niet ontbreken.  Met dans, video, muziek en spoken word onthullen de dansers hun kijk op de wereld zoals die zich afspeelt achter (hun) maskers 


In onze snel veranderende wereld is de druk om te presteren en erbij te horen groter dan ooit. Met urban dans, video, muziek en spoken word laat deze voorstelling op indrukwekkende wijze worstelingen met emoties, sociale druk en de gevolgen daarvan zien.Het gezelschap duikt hiermee in een veelal onbesproken actueel en maatschappelijk thema, dat raakvlak heeft met identiteit en daarmee gepaarde behoeften tot verbinding en expressie. Van tijd tot tijd heeft iedereen wel eens een masker op. Maar BEHIND THE iMASQ geeft ons juist een kijkje achter maskers, om onze (harde) wereld zonder filters en kaders te beleven.


XCLUSIV COMPANY

Xclusiv Company, ‘Het hybride gezelschap van Rotterdam’, is onder leiding van Jason R. Jeandor, Ingeborg van Weissenbruch en Osman Batal al meer dan 15 jaar aanjager van de ontwikkeling van urban dans (o.a. hiphop-streetdance, breakdance en vogue) en muziek. Vanuit een sterk gevoel van authenticiteit, diversiteit en artisticiteit creëert het gezelschap unieke (urban) performances & producties, die er toe doen én het verschil maken.

 


Tickets

za 29-01
20:30 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 21,75
Rang 2€ 19,25
inclusief pauzedrankje

Tickets

za 29-01
20:30 - 23:59 uur

INFO

Rang 1€ 21,75
Rang 2€ 19,25
inclusief pauzedrankje