De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens 2D

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens 2D

Onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige is terug met een nieuw avontuur in het Shrek-universum.

Animatie
Bioscoopzaal 2

Tip voor de kerstvakantie!

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

De beruchte Kat gaat op een legendarische reis door het Zwarte Woud om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje. Op hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro. De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje en de drie beren, “Big” Jack Horner en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf.

Het personage van de Gelaarsde Kat werd geïntroduceerd in de voor een Oscar® genomineerde Shrek 2 uit 2004 en was meteen een wereldwijde sensatie. Daarna speelde de Gelaarsde Kat in nog twee Shrek-vervolgen en in zijn eigen film en ook in meerdere video’s en tv-series van DreamWorks Animation.

Stemmencast: Jon van Eerd (Gelaarsde Kat), Anna Drijver (Kitty Poezelpootje), Jody Bernal (Perrito), Holly Mae Brood (Goudhaartje), André Dongelmans (Baby Beer), Monic Hendrickx (Mama Beer),

Frank Lammers (Papa Beer), Loek Peters (Wolf), Murth Mossel (Dierenarts), Joanne Telesford (Mama Luna), Sarah Nauta (Jan), Julia Nauta (Jo), Niels van der Laan (Gewetensbeestje) en Jeroen Woe (Jack Horner).

 


Tickets

zo 29-01
15:30 - 17:20 uur
wo 01-02
16:00 - 17:50 uur

INFO

Regulier€ 10,00
Kindprijs€ 6,50
Zonder pauze

Tickets

zo 29-01
15:30 - 17:20 uur
wo 01-02
16:00 - 17:50 uur

INFO

Regulier€ 10,00
Kindprijs€ 6,50
Zonder pauze