The Francis and Dominic Show

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie.

Muziek
Fonds Alphenzaal

Bericht 6-12-22: Vanwege logistieke redenen in de agenda van Francis is deze voorstelling verplaatst van 26 mei naar 29 juni 2023. Kaartkopers zijn geïnformeerd via de mail.

Wat krijg je als de populairste en meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren, en kan genieten van een verbluffend concert. 

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert u de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor en de garantie dat als u klassieke muziek ook maar een beetje leuk vindt, The Francis & Dominic show, fantastisch zal vinden! 

 


Tickets

do 29-06
20:15 - 22:25 uur

INFO

Rang 1€ 39,50
Rang 2€ 37,00
Met pauze
inclusief pauzedrankje

Tickets

do 29-06
20:15 - 22:25 uur

INFO

Rang 1€ 39,50
Rang 2€ 37,00
Met pauze
inclusief pauzedrankje