Theater
Binnenkort

Er zijn geen voorstellingen gevonden.

Bekijk ons volledige aanbod

Coronamaatregelen

Vanwege de afgekondigde Coronamaatregelen is Castellum momenteel gesloten, dit betekent dat wij géén theater- en filmvoorstellingen kunnen vertonen.
 

Start verkoop seizoen 20/21 na de zomer
Elk jaar in mei presenteren we u traditiegetrouw een nieuw seizoen, met een goedgevulde seizoensbrochure en een feestelijke avond in ons theater. Met pijn in het hart moeten we dat dit jaar uitstellen. Dit uitstel geeft ons de tijd om te zien hoe de situatie rondom corona zich ontwikkelt, welke maatregelen er tegen die tijd van kracht zijn en wat de invloed is op zaalcapaciteit en programma. Zodra duidelijk is wanneer wij van start kunnen met de verkoop voor het nieuwe seizoen, hoort u dat natuurlijk meteen!

Verplaatste voorstellingen
Sinds op 12 maart de deuren van ons theater en onze bioscoop plotseling zijn gesloten, is het stil in Castellum! Wij missen onze trouwe bezoekers en u mist waarschijnlijk de mooie producties die we voor u dit het seizoen nog in petto hadden. Gelukkig hebben we een flink aantal voorstellingen naar het volgende seizoen kunnen verschuiven. Daarover krijgt u meer informatie zodra de grote puzzel van alle verschuivingen in Nederland voor alle theaters is opgelost.