JE BEZOEK

Theater & tafelen
Voorafgaand aan de voorstelling lekker uit eten? Het centrum van Alphen a/d Rijn biedt een breed aanbod van restaurants! Bij een aantal is het mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling, op vertoon van het entreebewijs van die dag, met korting te dineren. Zo hebben Proto en de Stadsherberg een speciaal Theatermenu!

Borrelplank
Praat gezellig na over de voorstelling en verwen jezelf met een heerlijke Borrelplank voor € 7,00 p.p. (drankjes niet inbegrepen):

  • gereserveerde tafel op naam in de Rijnfoyer / Kleine zaal foyer
  • borrelplank met diverse smakelijke hapjes

Een Borrelplank is eenvoudig mee te boeken tijdens het online reserveren. Al in het bezit van kaarten voor de voorstelling? Neem dan tijdens openingstijden contact op met de afdeling Kaartverkoop via 0172 - 429292

Pin only
Bij de kaartverkoopbalie en in de foyers van Castellum kan alleen gepind worden. Contant betalen is niet mogelijk. Dit in verband met de veiligheid van onze bezoekers en de veiligheid van ons personeel.

Stoelverhogers
Speciaal voor de kleine theater- en filmbezoekers heeft Castellum stoelverhogers in bruikleen.

Oordoppen
Bij sommige voorstellingen en concerten wordt gebruik gemaakt van geluidsversterking. Hierbij kan het voorkomen dat het geluidsniveau hoger ligt dan de grens waarbij gehoorbeschadiging kan optreden. Omdat het geluidsniveau een artistieke keuze is, ligt de keuze bij het gezelschap. Castellum heeft hier geen invloed op. Je kunt bij de garderobe vragen om gratis gehoorbescherming. 

Mindervalide
Castellum is rolstoeltoegankelijk. Alle publieksruimtes zijn per lift bereikbaar en aangepaste sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. De theater- en bioscoopzalen beschikken over rolstoelplaatsen. Wil je een rolstoelplaats bestellen; stuur dan een e-mail naar kassa@theatercastellum.nl o.v.v. ROLSTOEL + voorstelling en voorstellingsdatum. Wanneer je slecht ter been bent, verzoeken wij je om dit aan te geven bij je reservering. Wij hebben één rolstoel beschikbaar die je kunt gebruiken indien je niet in staat bent om naar de zaal te lopen. Je kunt via kaartverkoop@theatercastellum.nl doorgeven dat je hier gebruik van wilt maken.

Slechthorend
In de Fonds Alphenzaal en de Kleine Zaal kunnen bezoekers met een gehoorbeperking gebruikmaken van een nieuw systeem voor gehoorondersteuning dat mogelijk is gemaakt door De Vrienden van Castellum. Deze voorzieningen zijn te verkrijgen bij de gastvrouw achter de balie naast de kaartverkoopbalie. Hier zijn ook testzenders geplaatst. Zo kun je vóór je in de zaal plaatsneemt je apparatuur optimaal instellen en daarbij eventueel hulp krijgen van de medewerkers. In de bioscoopzalen is er geen mogelijkheid om gebruik te maken van de gehoorondersteuning en er is ook geen ringleiding aanwezig.

Slechtziend
Het is mogelijk bij je reservering aan te geven dat je slechtziend bent. Stuur een e-mail naar kaartverkoop@theatercastellum.nl. Wij proberen je dan altijd te plaatsen op één van onze rijen dichtbij het podium. In de bioscoop kun je gebruik maken van Earcatch. Via een app krijg je te horen wat er op het scherm gebeurt, zodat je niets van de film hoeft te missen! Je kunt de Earcatch-app zelf downloaden via earcatch.nl.

Gevonden voorwerpen
Heb je in Castellum een voorwerp verloren? Stuur dan een e-mail naar kaartverkoop@theatercastellum.nl. Graag vermelden op welke datum en in welke ruimte je het voorwerp verloren hebt. We nemen contact op als we het gevonden hebben.

Weer of geen weer... 
The show must go on! Je kunt er vanuit gaan dat onze voorstellingen bij slecht weer gewoon doorgaan. Mocht een voorstelling toch geannuleerd worden, vermelden wij dit op onze website en nemen we zo snel mogelijk contact op.

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps