KAARTVERKOOP

Openingstijden kaartverkoopbalie gedurende het theaterseizoen
- Dinsdag t/m zaterdag van 12:00 - 14:00 uur. 
- Vanaf 1,5 uur voor een theatervoorstelling. 
Op officiële feestdagen is de balie gesloten, tenzij er een theatervoorstelling is.

Telefonische bereikbaarheid
0172 - 429292 (tijdens bovenstaande openingstijden). 

Stappenplan online kaarten bestellen
Klik hier voor een uitgebreide uitleg over het bestellen van kaarten via onze website.

Betaalmogelijkheden online
Je kunt online betalen met:

Betaalmogelijkheden aan de kassa
Het is bij Castellum uitsluitend mogelijk met pin of contactloos te betalen. Wij accepteren daarnaast de Nationale Theater & Concertbon, Podium Cadeaukaart en de Nationale Bioscoopbon. De Podium Cadeaukaart en de Nationale Bioscoopbon zijn tijdens openingstijden te koop aan de kaartverkoopbalie van het theater.

NIEUW! Geef onze eigen Podium Cadeaukaart. Een speciale editie in de stijl van Theater Castellum. Te koop bij de kaartverkoopbalie of online via deze link.

Risicoloos kaarten kopen
Het annuleren van theaterkaarten is mogelijk tot uiterlijk acht uur voor de voorstelling. Wij boeken het bedrag – minus administratiekosten (€1,80 per kaart en maximaal €3,50 per reservering) – op je account als digitaal tegoed. Het tegoed is onbeperkt geldig en kan - ook in delen - gebruikt worden voor het kopen van theater- of filmkaarten. Je kunt annuleren door een mail te sturen naar kaartverkoop@theatercastellum.nl. Tijdens openingstijden telefonisch via 0172-429292.

Het annuleren van bioscoopkaarten is mogelijk tot uiterlijk vier uur voor aanvang van de filmvoorstelling. Wij boeken het bedrag - minus €1,00 administratiekosten per kaart - op je account als digitaal tegoed. Je kunt annuleren door een mail met je e-tickets te sturen naar bioscoop@theatercastellum.nl. Tijdens de kaartverkoop voorafgaand aan de filmvoorstelling nemen wij geen kaarten terug.

Wachtlijst
Voor uitverkochte voorstellingen kun je je via onze website op een wachtlijst laten plaatsen. We bellen of mailen als er plaatsen beschikbaar komen. 

Plattegronden
Klik hier voor de plattegronden van de theaterzalen. 

Weet waar je koopt!
Via commerciële wederverkopers worden geregeld theaterkaarten aangeboden tegen woekerprijzen. Lees hier meer over op weetwaarjekoopt.nl. Deze wederverkopers werken niet in opdracht van of samen met Castellum. Castellum is niet aansprakelijk voor mogelijke problemen die voortvloeien uit kaarten die in dit alternatieve circuit gekocht zijn.

Leeftijdsindicatie
Bij jeugdvoorstellingen en -films staat een leeftijdsindicatie, wij raden aan deze te hanteren. Kinderen die te jong zijn, kunnen de voorstelling of de film vaak niet goed volgen of vinden het te spannend. Leeftijdsindicatie 16+ is bindend vanuit Kijkwijzer, bij twijfel vragen wij om legitimatie. Lees hier meer informatie over Kijkwijzer.

Programmawijzigingen
Castellum stelt je zo spoedig mogelijk op de hoogte van eventuele wijzigingen of annuleringen in het programma. Hoewel Castellum niet aansprakelijk is voor geannuleerde voorstellingen wordt, indien mogelijk, restitutie verleend of een vervangende voorstelling aangeboden. Programma- of rolwijzigingen geven geen recht op restitutie.

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps