ANWB Theaterverkiezing

De ANWB is een zoektocht begonnen naar het meest gastvrije theater!

Lees verder


Natuurlijk hopen wij hoog te eindigen op de ranglijst en zijn we benieuwd naar de mening van onze trouwe bezoekers.

Beoordeel Castellum op sfeer, programmering en horeca. Dat kan heel makkelijk via deze link. Onder de deelnemers verloot de ANWB een mooie prijs.

Alles over seizoen 1718!

Seizoen 1718 staat voor de deur!

Lees verderHet belooft een mooi theaterseizoen te worden en wij kunnen (bijna) niet wachten om het programma met u te delen!

Seizoenspresentatie
Op dinsdag 9 mei is de feestelijke presentatie van het nieuwe theaterseizoen. Naast previews van een aantal artiesten die volgend seizoen naar Castellum komen, wordt de nieuwe theaterbrochure gepresenteerd. Daarnaast toasten we op een mooi nieuw theaterseizoen!

Aansluitend kunnen (aanwezige) Castellumvrienden 2017-2018 al kaarten bestellen. Kaarten voor de seizoenpresentatie kosten €7,50 per stuk en zijn via deze link te bestellen.

Eerder theaterkaarten bestellen voor het nieuwe seizoen? Dat kan!

Word Castellumvriend 2017-2018
Als CastellumVriend ontvangt u leuke extra’s, zoals: voorrang bij het bestellen van theaterkaarten (seizoen 17-18), een korting van € 1,00 per Vriendenkaart, de mogelijkheid om kosteloos Vriendenkaarten te annuleren (nieuw!) en exclusieve aanbiedingen. Word Vriend voor € 30,- per theaterseizoen of CastellumVriend VOOR2 voor € 50,-. Bekijk de website voor de voorwaarden en meer informatie. Of bestel uw CastellumVriendschap tegelijk met de kaarten voor de seizoenspresentatie.

Wilt u Vriend 2017-2018 worden, maar kunt u niet bij de seizoenspresentatie aanwezig zijn? Vrienden kunnen online vanaf woensdag 10 mei, 10.00 uur kaarten bestellen. Hierbij houden we er uiteraard rekening mee dat alle Vrienden gelijke kansen hebben, door een verdeling te maken in de beschikbare plaatsen.

Theaterbrochure
De brochure wordt na afloop van de seizoenspresentatie uitgedeeld. Op vrijdag 12 mei ontvangen de bezoekers die in voorgaande seizoenen Castellum bezocht hebben de brochure op het adres dat bij ons bekend is. Dit adres is gemakkelijk te controleren via uw Mijn Castellum account op de website. Vanaf 12 mei is de brochure - tijdens de openingstijden van de kassa - ook gratis af te halen bij Castellum.
Het programma is vanaf 10 mei te bekijken op de website.

De reguliere kaartverkoop start woensdag 17 mei om 10.00 uur.

Let op! Volgend seizoen is geen sprake meer van de Castellum Fastpass. Alleen Vrienden hebben nog voorrang bij het bestellen van theaterkaarten.

De Chippendales komen!

De kaartverkoop voor deze voorstelling is gestart!

Lees verder


Op donderdag 14 december komen de enige echte Chippendales naar Castellum. De kaartverkoop voor deze voorstelling is gestart!
De gespierde mannen zijn van plan om het publiek de avond van hun leven te bezorgen. Verwacht een avond waarin fantasieën geprikkeld worden met smaakvolle en exotische verleidingen in stijl.

Kijk hier voor meer informatie en/of kaartverkoop

O'G3NE komt naar Castellum

De eerste voorstelling van seizoen 2017-2018 is zojuist in de verkoop gegaan. Met trots mogen wij melden dat de dames van O'G3NE op donderdag 30 november 2017 in Castellum staan met hun succestournee 'Three Times a Lady'.

Lees verder


De eerste voorstelling van seizoen 2017-2018 is zojuist in de verkoop gegaan!

Met trots mogen wij melden dat de dames van O'G3NE op donderdag 30 november 2017 in Castellum staan met hun succestournee 'Three Times a Lady'.
O'G3NE is de eerste groep die het programma The Voice won (in 2014). Sindsdien timmeren ze razendsnel aan de weg en lieten ze o.a. in het programma Beste Zangers met hun waanzinnige stemmen iedereen versteld staan.
Natuurlijk zullen hun eigen hitsingles niet ontbreken. ‘Three Times A Lady’ brengt O'G3NE – de Nederlandse inzending voor het Internationale Songfestival 2017 - zoals we ze graag zien!

Klik hier voor meer info en kaarten

Kom stage lopen bij Castellum!

Dit wordt je allerleukste stage ooit!

Lees verder

Marketingstagiair(e) gezocht!

Heb jij een passie voor theater en film en wil je stage lopen op de afdeling marketing van Castellum? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve student (HBO of WO-opleiding in de richting marketing/communicatie/commerciële economie/media&entertainment), die vanaf september 2017 t/m januari 2018 (exacte data in overleg) onze afdeling wil komen versterken.

Omschrijving Organisatie
Castellum is een modern theater- en bioscoopcomplex met meer dan 180.000 bezoekers per jaar. Wekelijks draaien er de nieuwste films en zijn er zo´n 150 theatervoorstellingen per seizoen. Primair doel van de afdeling marketing is een optimale bezetting van de twee theaterzalen, de drie bioscoopzalen en het eetcafé.

Inhoud functie
De stageplaats is op de afdeling marketing/publiciteit. De werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

- het meedenken over publiciteitsacties voor voorstellingen en films en het uitvoeren daarvan
- het schrijven en versturen van persberichten, nieuwsbrieven, nieuwsberichten en direct mailings
- zorg dragen voor wekelijkse werkzaamheden voor de programmering van cinema & theater
- zorg dragen voor voldoende publiciteitsmaterialen
- notuleren bij vergaderingen
- het genereren van free publicity
- het actueel houden van poster-, flyer- en filmmateriaal in en aan het gebouw
- zorg dragen voor de afdelingsmailbox
- het onderhouden van social media activiteiten
- overige publiciteit- en marketinggerichte werkzaamheden

Extra bedrijfsgegevens
Branche: theater & bioscoop, entertainment & cultuur
Type klanten: heel divers
Bedrijfscultuur: informeel
Aantal werknemers: +20 vaste werknemers en een grote groep vrijwilligers

Wij bieden je een leuke en leerzame stageplaats met veel mogelijkheden en grote diversiteit, en een passende stagevergoeding.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een vlot iemand met doorzettingsvermogen en affiniteit met theater en film. Iemand die creatief is en eigen initiatief durft te tonen. Kennis en ervaring hebben met social media en vlot kunnen schrijven is een pré.

Stageperiode
Van september 2017 t/m januari 2018
Contact & reageren
Stuur een e-mail, voorzien van een cv en motivatie, naar: cstooker@theatercastellum.nl. Wil je meer weten, neem gerust contact op: tel. 0172 – 42 92 30 van di t/m vr tijdens kantooruren. Vraag naar Caitlin Stooker.

Bestellen via smartphone!

Met gemak via uw mobiel kaarten bestellen!

Lees verder


Het is vanaf nu weer mogelijk om snel en aanvoudig filmkaarten via uw smartphone te bestellen. Bestelt u uw theater- of filmkaarten met uw smartphone? Dan komt u op de mobiele versie van onze site terecht.

Onze mobiele site is optimaal ingericht voor het snel bestellen van kaarten. Dat houdt onder meer in dat ons placeringssysteem de beste beschikbare plaats(en) voor u selecteert. U kunt via de mobiele site niet zelf uw stoelen kiezen. Wilt u toch liever zelf uw stoelen kiezen? Dan kunt u dat uiteraard doen via desktop, laptop of tablet.

Let op: procedure inloggen!

Eerste keer op de nieuwe site? Lees dan verder!

Lees verder

Wanneer u voor de eerste keer op onze nieuwe site bent, maar wel al een account op de oude site had, dient u eerst een nieuw wachtwoord aan te vragen met uw gastnummer.

Vul uw e-mailadres in onder 'Mijn Castellum' op de homepagina. Klik vervolgens op 'Maak een account'. U komt in een inlogscherm waar u op de link 'Klik hier om met uw gastnummer een wachtwoord aan te vragen'. Ter controle wordt ook om uw postcode, huisnummer en e-mailadres gevraagd. U ontvangt in uw mailbox een e-mail met uw nieuwe wachtwoord waarmee u in kunt loggen. Let op: deze eerste keer inloggen dient via een desktop-pc te gebeuren.

Pinnen? Graag!

Ook kleine bedragen!

Lees verder


Gezellig naar theater of bioscoop? Wij vinden het fijn als u met pin betaalt, ook voor kleine bedragen. Pinnen is overal in Castellum mogelijk: aan de kassa, in ons restaurant en café en in alle foyers, ook in de Cinemafoyer. 

Twitter