Openingstijden meivakantie

Aangepaste openingstijden tijdens de meivakantie (22 april t/m 6 mei).


Tijdens de meivakantie is de kassa dagelijks geopend van 10.30 uur tot 22.00 uur.
Op koningsdag is de kassa geopend van 13.00 tot 16.30 en van 18.30 tot 20.30 uur.
De laatste zondag van de vakantie (7 mei) is de kassa van 10.30 tot 16.30 uur en van 18.30 tot 20.30 uur geopend.

Ochtendfilms extra voordelig!
Ben jij altijd vroeg uit de veren? Dan bof je, want speciaal voor Vroege Vogels draaien we in de Meivakantie voordelige ochtendfilms! Je betaalt slechts €5,50 euro* voor een kaartje (volwassenen of kinderen)! Je kunt al vanaf 11.00 uur genieten van de leukste films zoals The Boss Baby, De LEGO Batman Film, Beauty and the Beast en De Smurfen! *Dit is de prijs bij online bestellen en exclusief 3D-toeslag en 3D-bril. Aan de kassa kost een kaartje € 6,00

Tijdens de vakantie draaien we de hele dag films, ook in de grote theaterzaal. Klik hier voor het actuele filmaanbod

Alles over seizoen 1718!

Seizoen 1718 staat voor de deur!

Lees verderHet belooft een mooi theaterseizoen te worden en wij kunnen (bijna) niet wachten om het programma met u te delen!

Seizoenspresentatie
Op dinsdag 9 mei is de feestelijke presentatie van het nieuwe theaterseizoen. Naast previews van een aantal artiesten die volgend seizoen naar Castellum komen, wordt de nieuwe theaterbrochure gepresenteerd. Daarnaast toasten we op een mooi nieuw theaterseizoen!

Aansluitend kunnen (aanwezige) Castellumvrienden 2017-2018 al kaarten bestellen. Kaarten voor de seizoenpresentatie kosten €7,50 per stuk en zijn via deze link te bestellen.

Eerder theaterkaarten bestellen voor het nieuwe seizoen? Dat kan!

Word Castellumvriend 2017-2018
Als CastellumVriend ontvangt u leuke extra’s, zoals: voorrang bij het bestellen van theaterkaarten (seizoen 17-18), een korting van € 1,00 per Vriendenkaart, de mogelijkheid om kosteloos Vriendenkaarten te annuleren (nieuw!) en exclusieve aanbiedingen. Word Vriend voor € 30,- per theaterseizoen of CastellumVriend VOOR2 voor € 50,-. Bekijk de website voor de voorwaarden en meer informatie. Of bestel uw CastellumVriendschap tegelijk met de kaarten voor de seizoenspresentatie.

Wilt u Vriend 2017-2018 worden, maar kunt u niet bij de seizoenspresentatie aanwezig zijn? Vrienden kunnen online vanaf woensdag 10 mei, 10.00 uur kaarten bestellen. Hierbij houden we er uiteraard rekening mee dat alle Vrienden gelijke kansen hebben, door een verdeling te maken in de beschikbare plaatsen.

Theaterbrochure
De brochure wordt na afloop van de seizoenspresentatie uitgedeeld. Op vrijdag 12 mei ontvangen de bezoekers die in voorgaande seizoenen Castellum bezocht hebben de brochure op het adres dat bij ons bekend is. Dit adres is gemakkelijk te controleren via uw Mijn Castellum account op de website. Vanaf 12 mei is de brochure - tijdens de openingstijden van de kassa - ook gratis af te halen bij Castellum.
Het programma is vanaf 10 mei te bekijken op de website.

De reguliere kaartverkoop start woensdag 17 mei om 10.00 uur.

Let op! Volgend seizoen is geen sprake meer van de Castellum Fastpass. Alleen Vrienden hebben nog voorrang bij het bestellen van theaterkaarten.

Smurfenfeestje in Cinema Castellum

26 april KIDSDAY in Cinema Castellum!

Lees verder

Kom naar het Smurfenfeestje!

Op woensdag 26 april organiseren wij samen met McDonald's Alphen een Smurfenfeestje voor alle bezoekertjes van de film 'De Smurfen en het verloren dorp'. Laat je schminken als smurf, of laat een vette glittertattoo zetten en ga daarna helemaal los bij de mini-disco! Er is smurfenlimonade en smurfenlekkers en degene die het mooist verkleed is als Smurf, wint een leuke prijs! Het feestje is van 13.00 - 17.30 uur in Cinema Castellum. Jij komt toch ook?

WIN ACTIE!

Gooi je filmkaartje niet in de prullenbak en maak kans op leuke prijzen!!

Lees verder

Tijdens de meivakantie kan je weer kans maken op leuke prijzen door je filmkaartje niet in de prullenbak te gooien.

Hoe werkt het?
Schrijf na afloop van de film je naam, e-mail en de keuze van je prijs (A, B, C, D of E) op de achterkant van je filmkaartje of e-ticket. Stop het vervolgens in de brievenbus op -1. Per prijs wordt één winnaar gekozen. Heb je alleen een digitaal ticket? Stuur dan je e-ticket met je keuze, onder vermelding van “filmkaartjes actie”, naar marketing@theatercastellum.nl

Prijzen
A. 2 kaarten voor Gouwe Ouwe op dinsdag 16 mei om 20.00 uur (toneel) incl. Theatermenu voor 2 personen
B. 2 kaarten voor Pilp Fuction op donderdag 18 mei om 20.00 uur (cabaret) incl. Nablijvertje voor 2 personen
C. 2 kaarten voor JP & The Seeger Session Band op zaterdag 20 mei om 20.00 uur (muziek) incl. Nablijvertje
D. 2 kaarten voor Ronald Sneijders en Pieter Jouke op zaterdag 27 mei om 20.30 uur (cabaret) incl. Nablijvertje voor 2 personen
E. 2 kaarten voor We Remember Elvis Presley op woensdag 31 mei om 20.00 uur (muziek) incl. Theatermenu voor 2 personen

Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en/of reeds betaalde of gereserveerde kaarten. Deze actie loopt van 22 april 2017 t/m 7 mei 2017. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd


Klik hier voor het actuele filmaabod.

Laatste kans | WILDCARDS!

Laatste kans om je WILDCARDS in te zetten!

Lees verder

Heeft u vóór 1 september 2016 in één reservering kaarten voor vijf of meer voorstellingen gekocht dan heeft u WILDCARDS ontvangen. Er zijn al 2 eerdere mogelijkheden geweest om deze in te wisselen. Dit is de laatste kans om een geselecteerde voorstelling te bezoeken voor slechts €5,- per kaart!

Het aantal beschikbare plaatsen per voorstelling is beperkt en verschilt per voorstelling. Op=op!

Zet uw laatste WILDCARDS in voor de volgende voorstellingen:

Datum Voorstelling
18-04-2017 Yora Rienstra - PAAZ
21-04-2017 Rob & Emiel - Blow me away
06-05-2017 Back to the country - Part 6
11-05-2017 Leids Cabaret Festival - Finalistentour 2017
16-05-2017 Gouwe Ouwe - Carry Tefsen, Ingeborg Elsevier en Trudy Labij
17-05-2017 De Ploeg - Pilp Fuction
18-05-2017 De Ploeg - Pilp Fuction
20-05-2017 JP & The Seeger Session band - The Freedom Express Tour
27-05-2017 Ronald Snijders & Pieter Jouke- De staat van verwarring
31-05-2017 We remember Elvis Presley - The King of Rock 'n Roll

Kaarten reserveren
Uw Wildcard(s) inzetten? Reserveer dan uw kaarten via de website van Theater Castellum. Bij de betreffende voorstelling kunt u in het ‘betaalscherm’ kiezen om te betalen met een Wildcard. Vul hier zelf het aantal in te wisselen Wildcards in. Het systeem herkent vanzelf het aantal Wildcards dat u tot uw beschikking heeft. Dit aantal vindt u ook terug in ‘MIJN CASTELLUM’.

Rap&Graph expositie

"Dit ben ik en zo wil ik dat de wereld mij ziet"

Lees verder


Zondag 12 maart om 16 uur in de Rap&Graph van theater Castellum wordt de expositie geopend "Dit ben ik en zo wil ik dat de wereld mij ziet" met werken van jongeren die tijdelijk wonen in de Horizon jeugdinstelling te Alphen aan den Rijn. In wisselende samenstelling tot 12 mei te zien. De deuren zijn open rondom voorstellingen, op zaterdagmiddag van 13 tot 17 uur en op afspraak: mail@rapengraph.nl.

Onder begeleiding van Berdie Bartels, master van onze Schrijftafel, en vakbekwaam in de begeleiding van jonge mensen op weg naar hun zelfstandig bestaan in de maatschappij, hebben 8 jongeren van rond de 17 jaar gedichten geschreven, die verwerkt worden op foto's die Belgische Wim Havaux van hen heeft gemaakt. Foto’s over hoe zij zichzelf willen laten zien aan de wereld.

Na een bezoek aan de expositie van Berdie en Wim in Parkvilla, het cultuureducatiecentrum dat naast de Horizon is gevestigd, waren deze jonge mensen zo onder de indruk, dat hun interesse gewekt was er zelf ook iets mee te doen. Naast de gedichten zijn ze ook beeldend aan de slag gegaan en hebben zelf de expositie met hulp van Berdie, Marianne en Ton ingericht.

Zet het in je agenda! Kom kijken, het wordt een feestje.

Zie ook: www.facebook.com/BerdieBartels

De Chippendales komen!

De kaartverkoop voor deze voorstelling is gestart!

Lees verder


Op donderdag 14 december komen de enige echte Chippendales naar Castellum. De kaartverkoop voor deze voorstelling is gestart!
De gespierde mannen zijn van plan om het publiek de avond van hun leven te bezorgen. Verwacht een avond waarin fantasieën geprikkeld worden met smaakvolle en exotische verleidingen in stijl.

Kijk hier voor meer informatie en/of kaartverkoop

Bestellen via smartphone!

Met gemak via uw mobiel kaarten bestellen!

Lees verder


Het is vanaf nu weer mogelijk om snel en aanvoudig filmkaarten via uw smartphone te bestellen. Bestelt u uw theater- of filmkaarten met uw smartphone? Dan komt u op de mobiele versie van onze site terecht.

Onze mobiele site is optimaal ingericht voor het snel bestellen van kaarten. Dat houdt onder meer in dat ons placeringssysteem de beste beschikbare plaats(en) voor u selecteert. U kunt via de mobiele site niet zelf uw stoelen kiezen. Wilt u toch liever zelf uw stoelen kiezen? Dan kunt u dat uiteraard doen via desktop, laptop of tablet.

Let op: procedure inloggen!

Eerste keer op de nieuwe site? Lees dan verder!

Lees verder

Wanneer u voor de eerste keer op onze nieuwe site bent, maar wel al een account op de oude site had, dient u eerst een nieuw wachtwoord aan te vragen met uw gastnummer.

Vul uw e-mailadres in onder 'Mijn Castellum' op de homepagina. Klik vervolgens op 'Maak een account'. U komt in een inlogscherm waar u op de link 'Klik hier om met uw gastnummer een wachtwoord aan te vragen'. Ter controle wordt ook om uw postcode, huisnummer en e-mailadres gevraagd. U ontvangt in uw mailbox een e-mail met uw nieuwe wachtwoord waarmee u in kunt loggen. Let op: deze eerste keer inloggen dient via een desktop-pc te gebeuren.

Pinnen? Graag!

Ook kleine bedragen!

Lees verder


Gezellig naar theater of bioscoop? Wij vinden het fijn als u met pin betaalt, ook voor kleine bedragen. Pinnen is overal in Castellum mogelijk: aan de kassa, in ons restaurant en café en in alle foyers, ook in de Cinemafoyer. 

PODIUM Cadeaukaart

Online gebruik maken van uw PODIUM Cadeaukaart?

Lees verder

Wegens technische problemen is het op het moment helaas niet mogelijk om bij uw online bestelling gebruik te maken van een PODIUM Cadeaukaart. Wilt u toch gebruik maken van (papieren) cadeaubonnen)? Lees dan de instructies onderaan deze pagina.

Twitter