Rap&Graph expositie

"Dit ben ik en zo wil ik dat de wereld mij ziet"

Lees verder


Zondag 12 maart om 16 uur in de Rap&Graph van theater Castellum wordt de expositie geopend "Dit ben ik en zo wil ik dat de wereld mij ziet" met werken van jongeren die tijdelijk wonen in de Horizon jeugdinstelling te Alphen aan den Rijn. In wisselende samenstelling tot 12 mei te zien. De deuren zijn open rondom voorstellingen, op zaterdagmiddag van 13 tot 17 uur en op afspraak: mail@rapengraph.nl.

Onder begeleiding van Berdie Bartels, master van onze Schrijftafel, en vakbekwaam in de begeleiding van jonge mensen op weg naar hun zelfstandig bestaan in de maatschappij, hebben 8 jongeren van rond de 17 jaar gedichten geschreven, die verwerkt worden op foto's die Belgische Wim Havaux van hen heeft gemaakt. Foto’s over hoe zij zichzelf willen laten zien aan de wereld.

Na een bezoek aan de expositie van Berdie en Wim in Parkvilla, het cultuureducatiecentrum dat naast de Horizon is gevestigd, waren deze jonge mensen zo onder de indruk, dat hun interesse gewekt was er zelf ook iets mee te doen. Naast de gedichten zijn ze ook beeldend aan de slag gegaan en hebben zelf de expositie met hulp van Berdie, Marianne en Ton ingericht.

Zet het in je agenda! Kom kijken, het wordt een feestje.

Zie ook: www.facebook.com/BerdieBartels

De Chippendales komen!

De kaartverkoop voor deze voorstelling is gestart!

Lees verder


Op donderdag 14 december komen de enige echte Chippendales naar Castellum. De kaartverkoop voor deze voorstelling is gestart!
De gespierde mannen zijn van plan om het publiek de avond van hun leven te bezorgen. Verwacht een avond waarin fantasieën geprikkeld worden met smaakvolle en exotische verleidingen in stijl.

Kijk hier voor meer informatie en/of kaartverkoop

Kom stage lopen bij Castellum!

Dit wordt je allerleukste stage ooit!

Lees verder

Marketingstagiair(e) gezocht!

Heb jij een passie voor theater en film en wil je stage lopen op de afdeling marketing van Castellum? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve student (HBO of WO-opleiding in de richting marketing/communicatie/commerciële economie/media&entertainment), die vanaf september 2017 t/m januari 2018 (exacte data in overleg) onze afdeling wil komen versterken.

Omschrijving Organisatie
Castellum is een modern theater- en bioscoopcomplex met meer dan 180.000 bezoekers per jaar. Wekelijks draaien er de nieuwste films en zijn er zo´n 150 theatervoorstellingen per seizoen. Primair doel van de afdeling marketing is een optimale bezetting van de twee theaterzalen, de drie bioscoopzalen en het eetcafé.

Inhoud functie
De stageplaats is op de afdeling marketing/publiciteit. De werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

- het meedenken over publiciteitsacties voor voorstellingen en films en het uitvoeren daarvan
- het schrijven en versturen van persberichten, nieuwsbrieven, nieuwsberichten en direct mailings
- zorg dragen voor wekelijkse werkzaamheden voor de programmering van cinema & theater
- zorg dragen voor voldoende publiciteitsmaterialen
- notuleren bij vergaderingen
- het genereren van free publicity
- het actueel houden van poster-, flyer- en filmmateriaal in en aan het gebouw
- zorg dragen voor de afdelingsmailbox
- het onderhouden van social media activiteiten
- overige publiciteit- en marketinggerichte werkzaamheden

Extra bedrijfsgegevens
Branche: theater & bioscoop, entertainment & cultuur
Type klanten: heel divers
Bedrijfscultuur: informeel
Aantal werknemers: +20 vaste werknemers en een grote groep vrijwilligers

Wij bieden je een leuke en leerzame stageplaats met veel mogelijkheden en grote diversiteit, en een passende stagevergoeding.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een vlot iemand met doorzettingsvermogen en affiniteit met theater en film. Iemand die creatief is en eigen initiatief durft te tonen. Kennis en ervaring hebben met social media en vlot kunnen schrijven is een pré.

Stageperiode
Van september 2017 t/m januari 2018
Contact & reageren
Stuur een e-mail, voorzien van een cv en motivatie, naar: cstooker@theatercastellum.nl. Wil je meer weten, neem gerust contact op: tel. 0172 – 42 92 30 van di t/m vr tijdens kantooruren. Vraag naar Caitlin Stooker.

Bestellen via smartphone!

Met gemak via uw mobiel kaarten bestellen!

Lees verder


Het is vanaf nu weer mogelijk om snel en aanvoudig filmkaarten via uw smartphone te bestellen. Bestelt u uw theater- of filmkaarten met uw smartphone? Dan komt u op de mobiele versie van onze site terecht.

Onze mobiele site is optimaal ingericht voor het snel bestellen van kaarten. Dat houdt onder meer in dat ons placeringssysteem de beste beschikbare plaats(en) voor u selecteert. U kunt via de mobiele site niet zelf uw stoelen kiezen. Wilt u toch liever zelf uw stoelen kiezen? Dan kunt u dat uiteraard doen via desktop, laptop of tablet.

Let op: procedure inloggen!

Eerste keer op de nieuwe site? Lees dan verder!

Lees verder

Wanneer u voor de eerste keer op onze nieuwe site bent, maar wel al een account op de oude site had, dient u eerst een nieuw wachtwoord aan te vragen met uw gastnummer.

Vul uw e-mailadres in onder 'Mijn Castellum' op de homepagina. Klik vervolgens op 'Maak een account'. U komt in een inlogscherm waar u op de link 'Klik hier om met uw gastnummer een wachtwoord aan te vragen'. Ter controle wordt ook om uw postcode, huisnummer en e-mailadres gevraagd. U ontvangt in uw mailbox een e-mail met uw nieuwe wachtwoord waarmee u in kunt loggen. Let op: deze eerste keer inloggen dient via een desktop-pc te gebeuren.

Pinnen? Graag!

Ook kleine bedragen!

Lees verder


Gezellig naar theater of bioscoop? Wij vinden het fijn als u met pin betaalt, ook voor kleine bedragen. Pinnen is overal in Castellum mogelijk: aan de kassa, in ons restaurant en café en in alle foyers, ook in de Cinemafoyer. 

Twitter