Gezocht: marketingstagiair(e)!

Ben jij geïnteresseerd in theatervoorstellingen? Praat jij het liefst de gehele dag door over de nieuwste films? Lees dan verder, want we zijn op zoek naar jou!Stageperiode: Van januari 2018, min. 3 maanden

Inhoud functie:
De stageplaats is op de afdeling marketing/publiciteit.
Voorbeeld werkzaamheden:
▪️Meedenken over publiciteitsacties voor voorstellingen en films en het uitvoeren daarvan.
▪️Schrijven en versturen van persberichten, nieuwsbrieven, nieuwsberichten en direct mailings.
▪️Zorgen voor voldoende publiciteitsmaterialen.
▪️Het actueel houden van poster-, flyer- en filmmateriaal in en aan het gebouw.

Wij bieden je een leuke en leerzame stageplaats met veel mogelijkheden, grote diversiteit en een passende stagevergoeding.

Functie eisen:
▪️Doorzettingsvermogen
▪️Creatief
▪️Eigen initiatief
▪️Ervaring met social media is een pré

Contact & reageren
Stuur een e-mail, voorzien van een cv en motivatie, naar: krooze@theatercastellum.nl.

Wil je meer weten, bel dan naar Katie Rooze op ma, di of do tussen 09.00-17.00u op tel. 0172 – 42 92 72.

Koop nu kaarten voor het Theaterweekend

Vier voorstellingen, kleuterbios en tal van activiteiten tijdens het Theaterweekend. Boek nu uw kaarten!

Lees verder

NATIONAAL THEATERWEEKEND 26-28 JANUARI 2018 - LET'S MEET!

In het Nationaal Theaterweekend kun je kiezen uit maar liefst maar liefst 4 voorstellingen die voor een tientje worden aangeboden. Op vrijdag kun je kiezen tussen de mannen van RAPALJE met hun gepassioneerde liederen en gevoelige ballades of KOKEN MET YURI. Op zaterdagmiddag gaat het doek kop voor TOMS MAGISCHE SPEELGOEDWINKEL (5+) en ’s avonds komt EVA CRUTZEN met haar nieuwe programma! Ook kun je tijdens het weekend meedoen aan backstagetours, workshops én genieten van foyeroptredens! Op zondagochtend is er bovendien een speciaal programma voor de kleuters in de bioscoop.


THEATERPROGRAMMA

RAPALJE — CELTIC FOLK MUSIC WITH A DIFFERENCE!
We openen het Nationale Theaterweekend met stoere manen, wapperende manen, gepassioneerde liederen en gevoelige ballades. Ondersteund door twee Ierse danseressen en knetterend vuur en ander spektakel brengt Rapalje wederom een geheel nieuwe show. Gepassioneerde folkliederen, opgewekte melodieën en gevoelige ballades: dames en heren, maak u op voor een avondje feesten en dansen tijdens de ‘Celtic Folk Night’.

KOKEN MET YURI
Een chef-kok in het theater? Jazeker. Chef-kok Yuri Verbeek is een kunstenaar in de keuken en is bovendien gezegend met de gave dit op bijzondere wijze te demonstreren. Deze kookdemonstratie annex theatershow is een mix van smakelijke ingrediënten als creativiteit, kennis en beleving welke Yuri Verbeek op humoristische wijze weet te brengen. Bent u altijd al benieuwd geweest naar de smaak van met de hasjpijp gerookte zalm en mojitotandpasta? Of lijkt het u geweldig om friet eens na de maaltijd te serveren? Na deze avond krijgt u een nieuwe kijk op creatief koken. Begin uw weekend goed en kom naar deze kookdemonstratie annex theatershow.

TOMS MAGISCHE SPEELGOEDWINKEL (5+)
In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is. Een avontuurlijke voorstelling vol magie, humor en een theaterbelevenis voor de hele familie.
EVA CRUTZEN
Van een belofte of aanstormend talent kunnen we eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens: Eva Crutzen is een veelkunner waar niemand omheen kan. Onvergelijkbaar en oorspronkelijk. Onvergelijkbaar en oorspronkelijk. Haar onderwerpen zijn even komisch als ze schrijnend zijn. In Opslaan Als slaat de gekte toe. Ook speelt ze de meest uiteenlopende personages en gaat ze muzikaal los. Crutzen biedt antwoorden waar je de rest van je leven op bouwt. ‘Crutzen maakt de hooggespannen verwachtingen met haar elan en vlotte babbel moeiteloos waar,’ roept NRC. ‘Nieuw bewijs van haar krachtige persoonlijkheid en grote fysieke talent,’ zegt Het Parool. Sla dat maar eens op.

Nieuwe prijzen Cinema per 1 sep.

Per 1 september gelden nieuwe prijzen in Cinema Castellum.

Lees verder

Zo maken we geen onderscheid meer tussen de online prijs en de prijs aan de kassa. Ook worden er online geen transactiekosten meer gerekend voor betalingen. Bij een telefonische reservering geldt een toeslag van €1,- per ticket.

Een overzicht van de prijzen per 1 september 2017:

Normaal € 8,50
Kind t/m 11 jaar € 6,50
Normaal 3D € 10,00
Kind 3D € 8,00
Ochtendtarief € 6,00
Ochtendtarief 3D € 7,50
CJP/scholier/student € 7,50
CJP/scholier/student 3D € 9,00
Senior 65+ € 7,50
Senior 65+ 3D € 9,00
Biebpas (alleen bij Special) € 7,00

Ontwikkelingen binnen Castellum

De afgelopen weken is Castellum uitgebreid in het nieuws geweest.

Lees verder

De afgelopen weken was Castellum - en dan met name de toekomst van Castellum - uitgebreid in het nieuws.
Op 15 juni heeft de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn ingestemd met de uitwerking van één van de voorgelegde scenarios, zijnde Castellum als Hart van Alphen, waar nieuwe initiatieven op het gebied van muziek, kunst, cultuur en creativiteit voor kinderen, jongeren, ouderen en iedereen daar tussen in een plek krijgen. De maatschappelijke footprint van Castellum wordt daarmee vergroot. Eind 2017 is deze uitwerking gereed.
Lees hier meer

Filmnieuws: Verschrikkelijke Ikke 3

Verschrikkelijke Ikke 3 in Castellum!

Lees verder

Op veler verzoek draaien we de kaskraker Verschrikkelijke Ikke 3 ook in het Engels: Despicable Me 3! Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes en de Minions zijn terug! In dit derde deel maken we kennis met Dru, de verloren tweelingbroer van Gru, die alles heeft wat Gru niet heeft: een flinke bos haar, een prachtig huis, een wagenpark en veel geld. En wat doe je als je broer je overhaalt om nog één keer iets slechts te doen…?

Kijk hier voor meer informatie

Marketingstagiair(e) gezocht!

Heb jij een passie voor theater en film en wil je stage lopen op de afdeling marketing van Castellum?

Lees verder

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve student (opleiding in de richting marketing/communicatie/commerciële economie/media&entertainment), die vanaf september 2017 t/m januari 2018 (exacte data in overleg) onze afdeling wil komen versterken.

Omschrijving organisatie
Castellum is een modern theater- en bioscoopcomplex met meer dan 180.000 bezoekers per jaar. Wekelijks draaien er de nieuwste films en zijn er zo´n 150 theatervoorstellingen per seizoen. Primair doel van de afdeling marketing is een optimale bezetting van de twee theaterzalen, de drie bioscoopzalen en het eetcafé.

Inhoud functie
De stageplaats is op de afdeling marketing/publiciteit. De werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

- het meedenken over publiciteitsacties voor voorstellingen en films en het uitvoeren daarvan
- het schrijven en versturen van persberichten, nieuwsbrieven, nieuwsberichten en direct mailings
- zorg dragen voor wekelijkse werkzaamheden voor de programmering van cinema & theater
- zorg dragen voor voldoende publiciteitsmaterialen
- notuleren bij vergaderingen
- het genereren van free publicity
- het actueel houden van poster-, flyer- en filmmateriaal in en aan het gebouw
- zorg dragen voor de afdelingsmailbox
- het onderhouden van social media activiteiten
- overige publiciteit- en marketinggerichte werkzaamheden

Extra bedrijfsgegevens
Branche: theater & bioscoop, entertainment & cultuur
Type klanten: heel divers
Bedrijfscultuur: informeel
Aantal werknemers: +20 vaste werknemers en een grote groep vrijwilligers

Wij bieden je een leuke en leerzame stageplaats met veel mogelijkheden en grote diversiteit, en een passende stagevergoeding.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een vlot iemand met doorzettingsvermogen en affiniteit met theater en film. Iemand die creatief is en eigen initiatief durft te tonen. Kennis en ervaring hebben met social media en vlot kunnen schrijven is een pré.

Stageperiode
Van september 2017 t/m januari 2018
Contact & reageren
Stuur een e-mail, voorzien van een cv en motivatie, naar: cstooker@theatercastellum.nl. Wil je meer weten, neem gerust contact op: tel. 0172 – 42 92 30 van di t/m vr tijdens kantooruren. Vraag naar Caitlin Stooker.

Bestellen via smartphone!

Met gemak via uw mobiel kaarten bestellen!

Lees verder


Het is vanaf nu weer mogelijk om snel en aanvoudig filmkaarten via uw smartphone te bestellen. Bestelt u uw theater- of filmkaarten met uw smartphone? Dan komt u op de mobiele versie van onze site terecht.

Onze mobiele site is optimaal ingericht voor het snel bestellen van kaarten. Dat houdt onder meer in dat ons placeringssysteem de beste beschikbare plaats(en) voor u selecteert. U kunt via de mobiele site niet zelf uw stoelen kiezen. Wilt u toch liever zelf uw stoelen kiezen? Dan kunt u dat uiteraard doen via desktop, laptop of tablet.

Twitter