TONEELHIJSINSTALLATIE CASTELLUM VEILIG EN RUIMSCHOOTS BINNEN BUDGET GEREVISEERD

De afgelopen tijd is de toneelhijsinstallatie van Theater Castellum grondig gereviseerd.

Het gaat om het besturingssysteem van de zogenaamde trekkenwand. Hiermee worden tijdens voorstellingen decorstukken op hun plek gehesen. Door de revisie kan het Alphense theater een ruim theateraanbod blijven aanbieden. Sinds september is de verbeterde toneelhijsinstallatie in gebruik, na een ingebruiknamekeuring door Liftinstituut. Op 1 februari bleek bij de officiële opleverkeuring alles keurig in orde en dus heeft Castellum weer een helemaal veilige en complete hijsinstallatie. Ook financieel is de revisie uitstekend verlopen. De totale post “onvoorzien” hoefde niet aangesproken te worden. Na afronding van de werkzaamheden is de installatie in zijn geheel, ook de oudere mechanische delen, gecertificeerd op basis van de modernste veiligheidsrichtlijnen.

Vanaf 1 september PIN only!

Castellum gaat vanaf 1 september 2018 over op een volledig 'cashless' betaalsysteem.
Vanaf dan kunt u aan de kassa, in de bioscoop en bij de horecagelegenheden niet meer met contant geld betalen.
Wel kunt u overal contactloos betalen of pinnen. Zo kunnen wij u sneller en veiliger van dienst zijn!

Lees verder

Castellum gaat vanaf 1 september 2018 over op een volledig 'cashless' betaalsysteem.
Vanaf dan kunt u aan de kassa, in de bioscoop en bij de horecagelegenheden niet meer met contant geld betalen.
Wel kunt u overal contactloos betalen of pinnen. Zo kunnen wij u sneller en veiliger van dienst zijn!

Openingstijden kassa zomervakantie

De openingstijden van de kassa vanaf zaterdag 14 juli t/m zondag 26 augustus.

Lees verder


Zo, ma, di, wo
13:00 tot 16.30 uur & 19.30 tot 21.00 uur
Do, vri, za
13:00 tot 16.30 uur & 18.00 tot 22.00 uur

MAMMA MIA 2 Here we go again!

'Gimme! Gimme! Gimme!', 'Dancing Queen' en Voulez-vous'. Liedjes die we feilloos mee kunnen zingen.

Lees verder

En dat hebben we dan ook uit volle borst gedaan toen 'Mamma Mia' op Moederdag bij ons draaide. Je kunt alvast gaan oefenen op de liedjes van Abba, zodat jij weer uit volle borst mee kunt zingen. 'Mamma Mia 2: Here we go again' is namelijk vanaf woensdag 18 juli bij ons te zien!

VIER DE ZOMER IN CASTELLUM!

Nog een paar dagen en dan barst in Alphen de zomervakantie in alle hevigheid los! Geen school, dus lange dagen om leuke dingen te doen. Naar de bios bijvoorbeeld, want daar is het lekker koel als het heet is en droog als het regent.

Lees verder

Bovendien zijn er in juli en augustus veel goede films in de bioscoop te zien. Of je nu houdt van superhelden, actie, oorlog of musical je kunt de hele zomer in Castellum terecht. Zo gaat de zomerhit 'Mamma Mia 2' spelen, kun je ‘waf’ op avontuur met 'Show Dogs' en draaien 'Incredibles 2' en 'Jurassic World - Fallen Kingdom’ ook nog. Vanaf 14 juli draaien er ook in de grote zaal van Castellum films. Je kunt dus elke dag genieten van de beste films! Al deze blockbusters zie je het goedkoopst in Castellum. Je kunt al kaarten kopen vanaf € 6,50 en ga je met de familie, dan heb je vanaf €26,00 al een Familieticket.

NIEUWE NAAM HOOFDSPONSOR

Het VSB Fonds Alphen aan den Rijn gaat verder onder een nieuwe naam: FONDS ALPHEN en omstreken.

Lees verder

Het fonds, dat maatschappelijke initiatieven in Alphen en omgeving steunt, zegt tot de wijziging te komen omdat de huidige naam vaak verward wordt met fondsen die ook VSB in hun naam dragen. Vanaf heden is onze grote zaal omgedoopt tot Fonds Alphenzaal.

De kaartverkoop is gestart!

De online kaartverkoop is gestart!

Heeft u problemen met het bestellen van kaarten? Neem tijdens de openingstijden van de kassa contact met ons op via telefoonnummer 0172-429292.

Lees verder

Dit zijn de openingstijden van onze kassa en onze bereikbaarheid tijdens het Pinksterweekend.

Zaterdag: van 13:00 tot 16:30 en van 18:00 tot 22:00 uur
Zondag (1e Pinksterdag): van 13:00 tot 16:30 en van 18:00 tot 22:00 uur
Maandag (2e Pinksterdag): van 13:00 tot 16:30 uur en van 18:30 tot 20:30 uur
Dinsdag: van 18:45 tot 20:00 uur

Info start verkoop 18-19

De programmering is rond, de seizoensbrochure in de maak en dus komt de start van de kaartverkoop dichtbij. Graag informeren wij u over de belangrijkste data die u, als theaterliefhebber, zeker in uw agenda moet schrijven.
Nieuwe programma online.

Lees verderNieuwe programma online
Vanaf woensdag 9 mei 10.00 uur zijn alle voorstellingen van het nieuwe seizoen op onze website zichtbaar. Let op: deze kunt u dan nog niet reserveren! Tip: Check vooraf uw wachtwoord.

Nieuwe theatergids
Bij velen van u valt de theatergids vanaf vrijdag 11 mei op de mat. U kunt vanaf dat moment ook de brochure ophalen tijdens de openingstijden van onze kassa.

Seizoenspresentatie
maandag 14 mei – 20.00 uur

Op deze feestelijke avond nemen wij u mee door het programma en krijgt u tips welke voorstellingen u echt niet mag missen. U kunt bovendien genieten van verschillende artiesten die voorproefjes komen geven van hun voorstellingen. Tijdens deze avond zijn er optredens van verschillende artiesten waaronder cabarettalent Kiki Schippers en theatercoryfee Bram van der Vlugt.
CastellumVrienden kunnen online gratis een kaart bestellen voor deze avond. Reguliere kaarten zijn ook online te koop en kosten € 7,50.

Vanaf maandag 14 mei – na afloop seizoenspresentatie
VIPS (de nieuwe naam voor CastellumVriend) voor het seizoen 2018/2019 kunnen direct na afloop van de presentatie beginnen met online reserveren.

Vanaf zaterdag 19 mei - 10.00 uur
Start vrije kaartverkoop via de website.

Vanaf zaterdag 19 mei - 11.00 uur
Start vrije kaartverkoop via de kassa.

Vragen en opmerkingen
Neem contact met ons op via marketing@theatercastellum.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Gebruik uw Spotjes voor leuke extra's!

Castellum kan niet zonder haar vele, trouwe theaterbezoekers. Daarom kunt u bij ons sparen voor mooie extra’s. Voor iedere € 10,- die u aan theaterkaarten besteedt, ontvangt u automatisch een (digitaal) Spotje.

Lees verder

U kunt uw Spotjes eenvoudig inzetten voor bijvoorbeeld een Nablijvertje.U kunt uw Nablijvertje reserveren bij het kopen van de kaarten. Heeft u uw kaarten al in huis? Dan kunt u uw Nablijvertje, tijdens openingstijden, reserveren via de kassa.

Weten hoeveel u gespaard heeft? Het aantal gespaarde Spotjes vindt u terug op uw reserveringsbevestiging en op uw eigen ‘Mijn Castellum’-account op onze site. Spotjes blijven geldig; u hoeft ze dus niet meteen te verzilveren.

Twitter