Nablijvertje

Hard gelachen bij een cabaretier of genoten van een prachtig toneelstuk of concert? Dan wilt u natuurlijk nog even nagenieten. Na afloop van de voorstelling kunt u gezellig blijven napraten met een hapje en een drankje.​Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,50. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,- de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes. Onze Nablijvertjes kunt u online bestellen, tegelijkertijd met uw voorstellingskaarten. Wanneer u bij de kassa doorgeeft wat u wilt drinken, staan deze hapjes en drankjes na afloop klaar op een voor u gereserveerde tafel!


Zet uw Spotjes in:
Castellum kan niet zonder haar vele, trouwe theaterbezoekers. Daarom kunt u bij ons sparen voor bijvoorbeeld een Nablijvertje. Voor iedere € 10,- die u aan theaterkaarten besteedt, ontvangt u automatisch een (digitaal) Spotje.
Voor 30 Spotjes kunt u één Nablijvertje aanschaffen. Wit u met uw Spotjes genieten van een Luxe Nablijvertje dan kunt u dat doen door 40 gespaarde Spotjes in te zetten.