Wildcard

Snelle bestellers worden extra beloond!

U kunt dit seizoen Wildcards verdienen! Met een Wildcard kunt u in het lopende seizoen een van de geselecteerde voorstellingen bezoeken voor slechts € 5,-. Een Wildcard verdient u door vóór 1 september 2017 in één reservering kaarten voor vijf of meer voorstellingen te bestellen. 

Voor iedere persoon die minimaal vijf voorstellingen bezoekt, ontvangt u één digitale Wildcard. Uw Wildcards worden automatisch geregistreerd  in het kaartverkoopsysteem. Drie keer per seizoen ontvangt u een e-mail met een aantal geselecteerde voorstellingen waarvoor u uw Wildcard kunt inzetten. De voorstellingen waarvoor u de Wildcard kunt inzetten, vermelden wij in de nieuwsbrief en op de website. U kunt alleen een eersterangs kaart met een Wildcard reserveren.

Een Wildcard is dus een digitaal tegoed waarmee u naar één van de door Theater Castellum geselecteerde voorstellingen kan gaan voor slechts €5,- per kaart. 

Voor onderstaande voorstellingen kunt u een Wildcard inzetten.
TINA DE MUSICAL
Zondag 4 februari, 14.30 uur
Jeugd & familie


CONNY JANSSEN DANST – INSIDE OUT
Vrijdag 16 februari, 20.00 uur
Dans | Modern


THEATER TERRA – WELTERUSTEN, KLEINE BEER
Woensdag 21 februari, 14.30 uur
Jeugd & familieTHEATER V/D KLUCHT – IN DE VLAAMSCHE POT
Vrijdag 9 maart, 20.00 uur
Toneel


ALEX KLAASEN – SHOWPONIES
Zaterdag 10 maart, 20.00 uur 
Show 


PIA DOUWES – A MIDWINTER’S TALE
Zondag 11 maart,  15.00 uur
MuziekKaarten reserveren
Uw Wildcard(s) inzetten? Reserveer dan uw kaarten via de website van Theater Castellum. Bij de betreffende voorstelling kunt u in het ‘betaalscherm’ kiezen om te betalen met een Wildcard. Vul hier zelf het aantal in te wisselen Wildcards in. Het systeem herkent vanzelf het aantal Wildcards dat u tot uw beschikking heeft. Dit aantal vindt u ook terug in ‘MIJN CASTELLUM’.

Het aantal beschikbare plaatsen per voorstelling is beperkt en verschilt per voorstelling. Op=op!

N.B. Als u reeds kaarten heeft voor één van de geselecteerde voorstellingen, dan kunt u hiervoor uw Wildcard(s) niet met terugwerkende kracht inzetten. U kunt dan kiezen voor één van de andere voorstellingen.

De Wildcards zijn alleen geldig in het seizoen waarin ze zijn opgebouwd.