Wildcard

Snelle bestellers worden extra beloond!

U kunt dit seizoen Wildcards verdienen! Met een Wildcard kunt u in het lopende seizoen een van de geselecteerde voorstellingen bezoeken voor slechts € 5,-. Een Wildcard verdient u door vóór 1 september 2018 in één reservering kaarten voor vijf of meer voorstellingen te bestellen (de voorstellingen die plaatsvinden in de Oudshoornse kerk worden niet meegeteld).

Voor iedere persoon die minimaal vijf voorstellingen bezoekt, ontvangt u één digitale Wildcard. Uw Wildcards worden automatisch geregistreerd  in het kaartverkoopsysteem. Drie keer per seizoen ontvangt u een e-mail met een aantal geselecteerde voorstellingen waarvoor u uw Wildcard kunt inzetten. De voorstellingen waarvoor u de Wildcard kunt inzetten, vermelden wij in de nieuwsbrief en op de website. U kunt alleen een eersterangs kaart met een Wildcard reserveren.

Een Wildcard is dus een digitaal tegoed waarmee u naar één van de door Theater Castellum geselecteerde voorstellingen kan gaan voor slechts €5,- per kaart. 

In de derde week van januari maken we de tweede selectie bekend.
In de derde week van maart maken we de derde selectie bekend.​


Voor onderstaande voorstellingen kunt u een Wildcard inzetten.
INTRODANS - GEKKIGHEID
Zondag 18 november, 15.00 uur
Dans / Jeugd en Familie (6+)


155 (EEN-VIJF-VIJF) - MOTORS
dinsdag 20 november 20.15 uur
Show


MASHA & DE BEER
Zondag 18 november, 14.00 uur
Jeugd en Familie (2+)


INGEBORG ELZEVIER, PETER TUINMAN E.A.
Genoeg nu over jou! (try-out)
Vrijdag 7 december, 20.15 uur
ToneelKaarten reserveren
Uw Wildcard(s) inzetten? Reserveer dan uw kaarten via de website van Theater Castellum. Bij de betreffende voorstelling kunt u in het ‘betaalscherm’ kiezen om te betalen met een Wildcard. Vul hier zelf het aantal in te wisselen Wildcards in. Het systeem herkent vanzelf het aantal Wildcards dat u tot uw beschikking heeft. Dit aantal vindt u ook terug in ‘MIJN CASTELLUM’.

Het aantal beschikbare plaatsen per voorstelling is beperkt en verschilt per voorstelling. Op=op!

N.B. Als u reeds kaarten heeft voor één van de geselecteerde voorstellingen, dan kunt u hiervoor uw Wildcard(s) niet met terugwerkende kracht inzetten. U kunt dan kiezen voor één van de andere voorstellingen.

De Wildcards zijn alleen geldig in het seizoen waarin ze zijn opgebouwd.