Kleine Zaal Royaal

Heeft u ook altijd zo’n moeite om uw lijstje met voorstellingen binnen de perken te houden? Wij maken uw keuze een stuk makkelijker!

Jonge cabaretiers leren kennen, een nieuw genre proberen of verrassende artiesten en gezelschappen ontdekken? In onze intieme Rabozaal programmeren wij ieder seizoen kleine voorstellingen die de moeite waard zijn. Voor €150,- per persoon kunt u een heel seizoen theaterproeven in de Kleine Zaal.
 

Belangrijk om te weten: 
 
- De Kleine Zaal Royaal kaart geldt voor maximaal 30 voorstellingen in de Rabozaal (altijd 1e rang).
- Deze kaart geeft geen garantie op een plaats bij iedere voorstelling; pas als u een ticket heeft gereserveerd, bent u verzekerd van toegang tot de voorstelling.
- De Kleine Zaal Royaal is strikt persoonsgebonden.
- Bij een aantal voorstellingen is een beperkt aantal plaatsen voor Kleine Zaal Royaal kaarthouders beschikbaar.
- Voor een klein aantal voorstellingen geldt de Kleine Zaal Royaal kaart niet. Dit staat dan op de website bij de voorstelling vermeld.

Kleine Zaal Royaal bestellen via de site
Heeft u al een account bij Castellum? 
Klik op het winkelwagentje rechtsboven in de menubalk. Log in op uw 'Mijn Castellum'-account. U komt nu in het betaalscherm. Hier kunt u een vinkje zetten bij Kleine Zaal Royaal 18/19. Hierna kunt u afrekenen, of direct doorgaan met bestellen. Het systeem verrekent uw korting automatisch.

Heeft u nog geen account?
Maak er dan eerst een aan en volg de stappen zoals hierboven beschreven.

Als u de volgende keer inlogt op uw account, of kaarten wilt bestellen, wordt u herkend als Kleine Zaal Royaal Kaarthouder en worden de kortingen automatisch verrekend.


Klik hier voor alle Kleine Zaal voorstellingen.