BOOST

Bouwen aan Opgroeien, Ontwikkelen, Sport en Talent

Wat is BOOST?

BOOST is het samenwerkingsnetwerk van Bibliotheek Rijn en Venen, Stichting Peuterspeelzaal Alphen aan den Rijn (partner van Junis Kinderopvang), Parkvilla, Participe/Kom Erbij, Sportcentrum, Streetlive TV, Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland en Castellum. BOOST werkt samen in projecten, diensten en initiatieven die te maken hebben met:
- Talentontwikkeling
- Opgroeien & ontwikkelen -9 maanden tot 12 jaar
- Ontwikkelen 12-27 jaar

Wat doet BOOST?
BOOST wil de inwoners van Alphen aan den Rijn in hun kracht zetten en houden. Er wordt daarbij vooral samengewerkt met u als inwoner van Alphen, uw organisatie of initiatief. Waar het kan, gaat BOOST uw organisatie of initiatief ondersteunen of samen antwoord geven op de vragen die leven in de vijf wijken in Alphen aan den Rijn. Door deze samenwerking willen we ervoor zorgen dat iedereen -van kind tot jongere en van volwassene tot oudere- zich op een veilige manier kan ontwikkelen.

En wat merkt u ervan in het theater?
Castellum blijft prachtige voorstellingen programmeren, maar ontplooit zich ook met BOOST-partners met en voor u nieuwe initiatieven zoals kunstprojecten in Rap & Graph, tentoonstellingen in de foyers van het theater, amateurvoorstellingen in de Fonds Alphenzaal of de Rabozaal en indrukwekkende voorstellingen met maatschappelijke thema's als radicalisering en pesten.

Waar vindt u BOOST?
Kijk op www.boostalphen.nl voor meer informatie, alle evenementen, interessante activiteiten en nieuws.