Kaartverkoop

Kaartprijzen
Wij willen niet dat u voor onverwachte kosten komt te staan bij het bestellen van uw theaterkaarten en tijdens uw bezoek. Daarom zijn de kaartprijzen voor onze professionele theatervoorstellingen — tenzij anders vermeld op onze site — inclusief (pauze)consumptie en gebruik van onze garderobe. Bestelt u online en print u zelf uw tickets dan betaalt u geen transactiekosten.

Eventuele extra kosten
Online bestellen:
E-tickets € 0,-
Aan de kassa afhalen kaarten € 1,50 per bestelling
Per post toezenden kaarten € 4,50 per bestelling

Telefonisch reserveren:
Aan de kassa afhalen kaarten € 2,50 per bestelling
Betalen per betaallink (u ontvangt e-tickets) € 2,50 per bestelling
Factuur & per post toezenden kaarten € 5,- per bestelling

Afhalen theaterkaarten
Kaarten dient u binnen 14 dagen na reservering af te halen. Reserveert u kaarten binnen 14 dagen voor de voorstellingsdatum, dan dienen de kaarten binnen 24 uur afgehaald te worden. Reserveert u kaarten op de dag zelf, dan dient u de kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang af te halen en te betalen. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, behouden wij het recht voor de gereserveerde kaarten te annuleren.
 
Betaalmogelijkheden online
U kunt online betalen met:
- IDEAL
- PODIUM Cadeaukaart
- Nationale Bioscoopbon

Betaalmogelijkheden aan de kassa
U kunt uitsluitend met pin of contactloos betalen. Ook kunt u met een papieren VVV Cadeaubon (voorheen Irischeque), Nationale Theater & Concertbon, PODIUM Cadeaukaart en de Nationale Bioscoopbon aan onze kassa terecht.
 
Wachtlijst
Voor uitverkochte voorstellingen kunt u zich via de site op een wachtlijst laten plaatsen. Bij uitverkochte voorstellingen staat een rode button wachtrij. Door op deze button te klikken, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. We berichten u als er alsnog plaatsen beschikbaar komen. 
 
Annuleren of ruilen
Bij verhindering wordt u vriendelijk doch dringend verzocht uw theaterkaarten tijdig te annuleren. Kaarten kunnen tot uiterlijk 72 uur voor aanvang van de voorstelling worden geannuleerd. Het bedrag – minus € 2,75 administratiekosten per kaart – wordt op het account geboekt als digitaal tegoed. Dit tegoed heeft een onbeperkte geldigheidsduur en kan worden gebruikt als (deel)betaling van een volgende bestelling van theater- of filmkaarten. Indien u de kaarten wilt annuleren kan dat telefonisch 0172 429292 via de kassa tijdens openingstijden of door een mail te sturen naar kassa@theatercastellum.nl.

Bent u Castellum VIP dan kunt u tot 48 uur voor de voorstelling kosteloos uw theaterkaarten annuleren (u ontvangt een digitaal tegoed).


Zaalplattegronden
let op! Vanaf seizoen 19/20 heeft de Fonds Alphenzaal een nieuwe rijnummering

Fonds Alphenzaal: seizoen 19/20
Zaal

Fonds Alphenzaal seizoen 19/20
Balkon
Fonds Alphenzaal seizoen 18/19
Zaal

Fonds Alphenzaal seizoen 18/19
BALKONRabobankzaal

 

HOE WERKT ONLINE RESERVEREN.pdf