ETEN & DRINKEN

Bij Castellum hebben we in de bioscoop én in het theater een ruim assortiment aan lekkere hapjes. Van een flinke bak popcorn in de bios tot een heerlijke borrelplank na afloop van uw favoriete cabaretier, voor ieder wat wils! Informeer bij de kassa naar de mogelijkheden om uw bezoek compleet te maken. 

Nablijvertje
Hard gelachen bij een cabaretier of genoten van een prachtig toneelstuk of concert? Dan wilt u natuurlijk nog even nagenieten. Na afloop van de voorstelling kunt u gezellig blijven napraten onder het genot van een hapje en een drankje. ​Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,75. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor € 10,25 de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes. Onze Nablijvertjes kunt u online bestellen, tegelijkertijd met uw voorstellingskaarten. Wanneer u bij de kassa doorgeeft wat u wilt drinken, staan deze hapjes en drankjes na afloop klaar op een voor u gereserveerde tafel!

Zet uw Spotjes in:
Castellum kan niet zonder haar vele, trouwe theaterbezoekers. Daarom kunt u bij ons sparen voor bijvoorbeeld een Nablijvertje. Voor iedere € 10,- die u aan theaterkaarten besteedt, ontvangt u automatisch een (digitaal) Spotje.
Voor 30 Spotjes kunt u één Nablijvertje aanschaffen. Wit u met uw Spotjes genieten van een Luxe Nablijvertje dan kunt u dat doen door 40 gespaarde Spotjes in te zetten.

Bioscoop
NIEUW: NU OOK GEZONDE SNACKS  IN DE BIOSCOOP

M&M's, chips en popcorn: het zijn voor de meeste bezoekers de ultieme snacks om bij de hand te hebben tijdens de favoriete film. Maar voor wie liever bewust kiest, hebben wij gezondere snacks aan ons assortiment toegevoegd.  
 
Nieuw in de bioscoop: vanaf dit seizoen kun je ook je filmavondje compleet maken met een filmarrangement, bijvoorbeeld met het familiearrangement.