Voorstelling

Een theatervoorstelling geven

Jaarlijks vinden er meer dan 200 professionele voorstellingen plaats in een van de twee theaterzalen. Bent u van plan een openbare of besloten voorstelling te gaan geven? Dan kunt u de Grote Zaal of de Kleine Zaal huren.
Deze zalen zijn technisch geoutilleerd en de theatertechnici denken graag met u mee over de juiste technische invulling van de theatervoorstelling.
Daarnaast kunnen wij uiteraard de kaartverkoop voor u verzorgen, door het professionele ticketsysteem is dit voor ons een kleine moeite en uw gasten worden netjes geplaceerd.

Op de dag van de voorstelling ontvangen wij uw gasten in het theater. De gasten kunnen hier een drankje nuttigen in een van de foyers bij inloop, in de pauze of na afloop. Wij zorgen voor een ultieme beleving voor uw gasten!


Amateurgezelschappen uit Alphen aan den Rijn en omstreken

Jaarlijks spelen er veel amateurgezelschappen in een van de theaterzalen hun voorstelling, van toneel tot dans en musical. Castellum is het grootste theater in Alphen aan den Rijn en omstreken, daarom kiezen veel amateurgezelschappen om hier hun voorstelling te geven.  

Theater Castellum biedt wekelijks repetitieruimte aan het Castellumkoor. Elke dinsdagavond repeteren zij in de Kleine Zaal. Dit geeft voor hen natuurlijk een extra dimensie en inspiratie voor de invulling van hun repetities en shows.
Kijk op de website voor meer informatie over het Castellumkoor: www.castellumkoor.nl   
 

Meer informatie over theatervoorstelling?

Wilt u graag een theatervoorstelling in Castellum organiseren? Wij geven u graag meer informatie en denken met uw mee over de juiste invulling. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Noor Swets, nswets@theatercastellum.nl of tijdens kantooruren 0172-429 280.