Uw bezoek

Pin only
Bij de kaartverkoopbalie en in de foyers van Castellum kan alleen gepind worden. Contant betalen is niet mogelijk. Dit in verband met de veiligheid van onze bezoekers en de veiligheid van ons personeel.
Om het afrekenen sneller te laten verlopen kunt u - naast het reguliere pinnen - ook contactloos betalen, dit is mogelijk bij bedragen tot € 25,-.

Stoelverhogers
Speciaal voor de kleine theater- en filmbezoekers heeft Castellum stoelverhogers in bruikleen.

Oordoppen
Bij sommige voorstellingen en concerten wordt gebruik gemaakt van geluidsversterking. Hierbij kan het voorkomen dat het geluidsniveau hoger ligt dan de grens waarbij gehoorbeschadiging kan optreden. Omdat het geluidsniveau een artistieke keuze is, ligt de keuze meestal bij het gezelschap. Theater Castellum vindt het belangrijk veilig en goed om te gaan met versterkt geluid.

Het wel of niet gebruiken van geluidsversterking is een keuze van het gezelschap. Theater Castellum heeft hier geen invloed op. Op verzoek kunt u gebruik maken van gehoorbescherming. Deze wegwerp-oordoppen kunt u gratis afhalen bij de garderobebalie.

Portemonneeloze pauze
Castellum hanteert een ‘portemonneeloze pauze’. Om u sneller van dienst te kunnen zijn is bij alle (professionele) theatervoorstellingen, een (pauze)consumptie bij de toegangsprijs inbegrepen, evenals gebruik van de garderobe en de iDEAL-transactiekosten. Wanneer er geen pauze is, kunt u de consumptie na afloop van de voorstelling nuttigen. Uitzonderingen vermelden we bij de betreffende voorstellingen op onze website.

Gevonden voorwerpen
Heeft u in Castellum een voorwerp verloren? Stuurt u dan een e-mail naar kassa@theatercastellum.nl. Graag vermelden op welke datum en in welke u ruimte u het voorwerp verloren hebt. We nemen contact met u op als we het gevonden hebben.