Wereldberoemd en meermalen bekroond musicalcomponist Stephen Sondheim (o.a. West Side Story, Sweeney Todd) creëerde een hilarische en grimmige sprookjesmusical-voor-volwassenen.
Na Broadway en West End is het oorstrelende Into the Woods met een topcast èn 15-koppig orkest nu in Nederland te zien!
 
Gedreven door een vurige kinderwens belanden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw midden in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En welke prijs betaal je voor het felbegeerde Lang En Gelukkig?

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:00 Theatermenu

Niet haasten en rennen om op tijd voor de voorstelling te zijn? Kom voor aanvang van de voorstelling dineren in ons gezellige theaterrestaurant of café. Elke voorstellingsavond kunt u genieten van een maandelijks wisselend driegangen theatermenu: een voor-, hoofd-, en nagerecht met verse en seizoensgebonden ingrediënten.
Kijk op de website voor het actuele maandmenu.
Prijs: € 26,50 per persoon (excl. drank). Koopt u tegelijkertijd met uw theaterkaarten een theatermenu? Dan betaalt u slechts € 24,50 per persoon.

Reserveren
U kunt telefonisch of via e-mail reserveren. Telefoon: 0172  42 92 80 (tijdens kantooruren),
e-mail: horeca@theatercastellum.nl (u ontvangt hiervan een bevestiging)

22:15 Nablijvertje

Na een mooie voorstelling nog heerlijk nagenieten in Café Alphens? Bestel dan tegelijkertijd met uw theaterkaarten een Nablijvertje. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en is te bestellen vanaf 2 personen. Een nablijvertje kost slechts € 5,00 per persoon

Reserveren
U kunt telefonisch of via e-mail reserveren. Telefoon: 0172  42 92 80 (tijdens kantooruren),
e-mail: horeca@theatercastellum.nl (u ontvangt hiervan een bevestiging)

 

za 25 feb 2017

Musical

Aanvang 20:00 uur

Vanaf € 37,00

Twitter

Kalender