html
 
 
https://img.youtube.com/vi/3IvJct6B3gw/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/3IvJct6B3gw?rel=0
_blank

Ruth Jacott is terug! De theaterdiva kan niet wachten om u, samen met haar live band, te trakteren op haar nieuwe theatershow. Met mooie, ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen. U krijgt een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in zowel haar carrière als haar privéleven. Een bijzondere voorstelling met onverwachte wendingen, want daar houdt Ruth van.

Foto's: Roy Beusker

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:00 Theatermenu

Niet haasten en rennen om op tijd voor de voorstelling te zijn? Kom voor aanvang van de voorstelling dineren in ons gezellige theaterrestaurant of café. Elke voorstellingsavond kunt u genieten van een maandelijks wisselend driegangen theatermenu: een voor-, hoofd-, en nagerecht met verse en seizoensgebonden ingrediënten.
Kijk op de website voor het actuele maandmenu.
Prijs: € 26,50 per persoon (excl. drank). Koopt u tegelijkertijd met uw theaterkaarten een theatermenu? Dan betaalt u slechts € 24,50 per persoon.

Reserveren
U kunt telefonisch of via e-mail reserveren. Telefoon: 0172  42 92 80 (tijdens kantooruren),
e-mail: horeca@theatercastellum.nl (u ontvangt hiervan een bevestiging)

22:15 Nablijvertje

Na een mooie voorstelling nog heerlijk nagenieten in Café Alphens? Bestel dan tegelijkertijd met uw theaterkaarten een Nablijvertje. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en is te bestellen vanaf 2 personen. Een nablijvertje kost slechts € 5,00 per persoon

Reserveren
U kunt telefonisch of via e-mail reserveren. Telefoon: 0172  42 92 80 (tijdens kantooruren),
e-mail: horeca@theatercastellum.nl (u ontvangt hiervan een bevestiging)

 

wo 12 apr 2017

Muziek

Aanvang 20:00 uur

Vanaf € 35,00

Twitter

Kalender