Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Na een ruzie verdwijnt opeens één van de vriendinnen. De overgebleven meiden zijn bezorgd, maar als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten ze eigenlijk wel alles van elkaar?

Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries •  Muziek: Fons Merkies • Regie: Fons Merkies •  Decor- & Kostuums: Joris van Veldhoven • Licht: Bart van den Heuvel • Geluid: Erwin van den Broek

www.valsthrillermusical.nl

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:00 Theatermenu

Niet haasten en rennen om op tijd voor de voorstelling te zijn? Kom voor aanvang van de voorstelling dineren in ons gezellige theaterrestaurant of café. Elke voorstellingsavond kunt u genieten van een maandelijks wisselend driegangen theatermenu: een voor-, hoofd-, en nagerecht met verse en seizoensgebonden ingrediënten.
Kijk op de website voor het actuele maandmenu.
Prijs: € 26,50 per persoon (excl. drank). Koopt u tegelijkertijd met uw theaterkaarten een theatermenu? Dan betaalt u slechts € 24,50 per persoon.

Reserveren
U kunt telefonisch of via e-mail reserveren. Telefoon: 0172  42 92 80 (tijdens kantooruren),
e-mail: horeca@theatercastellum.nl (u ontvangt hiervan een bevestiging)

22:15 Nablijvertje

Na een mooie voorstelling nog heerlijk nagenieten in Café Alphens? Bestel dan tegelijkertijd met uw theaterkaarten een Nablijvertje. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en is te bestellen vanaf 2 personen. Een nablijvertje kost slechts € 5,00 per persoon

Reserveren
U kunt telefonisch of via e-mail reserveren. Telefoon: 0172  42 92 80 (tijdens kantooruren),
e-mail: horeca@theatercastellum.nl (u ontvangt hiervan een bevestiging)

 

do 13 okt 2016

Jeugd en familie

Aanvang 19:30 uur

Vanaf € 18,50

Twitter

Kalender