Geniet van een wervelende avond vol muziek, fantastische kostuums en opzwepende dans.

Wie zich bij ‘Rhythm of the Dance’ geen voorstelling kan maken, moet zich zeker laten overtuigen! Want deze zeer succesvolle show trok in de afgelopen 16 jaar al meer dan 12 miljoen toeschouwers uit 51
verschillende landen, verdeeld over vier continenten. ‘Rhythm of the Dance’ is een dynamische Ierse dansshow met veel kostuumwisselingen, getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare danser(es)s(en).
 
Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows -, aangevuld met live musici en vocalisten. In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten - met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar - op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht! Meeslepend. Weergaloos. Dit seizoen, naast diverse voorstellingen wereldwijd, ook in Nederland te aanschouwen. Ervaar de wervelende show, geheel in kerstsfeer, om u te warmen in de donkere dagen van het jaar.

U kunt hier uw reactie plaatsen
22:15 Nablijvertje

do 21 dec 2017

Dans

Aanvang 20:00 uur

Vanaf € 37,00

Twitter

Kalender