html
 
 
https://img.youtube.com/vi/71hOQltiHN0/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/71hOQltiHN0?rel=0
_blank

Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje ‘Hans & Grietje De Musical’.

Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje. De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze voorstelling. Zij staan garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Voorzien van een nieuw, suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes, is Hans & Grietje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
16:15 Nablijvertje

vr 20 okt 2017

Jeugd en familie

Aanvang 15:00 uur

Vanaf € 15,50

T/m 12 jaar € 15,00

Twitter

Kalender