Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 extra activiteiten in 70 theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Voor slechts €10,-* boek je je tickets voor een voorstelling bij één van de deelnemende theaters. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer! Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Let’s meet in het theater!

RAPALJE — CELTIC FOLK MUSIC WITH A DIFFERENCE!
We openen het Nationale Theaterweekend met stoere manen, wapperende manen, gepassioneerde liederen en gevoelige ballades. Ondersteund door twee Ierse danseressen en knetterend vuur en ander spektakel brengt Rapalje wederom een geheel nieuwe show. Gepassioneerde folkliederen, opgewekte melodieën en gevoelige ballades: dames en heren, maak u op voor een avondje feesten en dansen tijdens de ‘Celtic Folk Night’.

Bij deze voorstelling is geen Vriendenkorting van toepassing. 
*exclusief consumptie

VIP-KAARTactie BankGiro Loterij
Van 19 t/m 26 december kunnen VIP-KAARThouders maximaal 2 vrijkaarten bestellen voor een van de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. De kaarten zijn online, per telefoon of bij de kassa te bestellen. Per voorstelling is hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op. N.B. Bij de kaartcontrole dient een geldige BankGiro Loterij VIP-KAART getoond te kunnen worden. U kunt voor de voorstelling van Rapalje geen VIP-KAARTEN meer bestellen

 

U kunt hier uw reactie plaatsen
vr 26 jan 2018

Specials

Aanvang 20:00 uur

Kaarten € 10,00

Twitter

Kalender