Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 extra activiteiten in 70 theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Voor slechts €10,-* boek je je tickets voor een voorstelling bij één van de deelnemende theaters. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer! Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Let’s meet in het theater!

EVA CRUTZEN
Van een belofte of aanstormend talent kunnen we eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens: Eva Crutzen is een veelkunner waar niemand omheen kan. Onvergelijkbaar en oorspronkelijk. Haar onderwerpen zijn even komisch als ze schrijnend zijn. In Opslaan Als slaat de gekte toe. Ook speelt ze de meest uiteenlopende personages en gaat ze muzikaal los. Crutzen biedt antwoorden waar je de rest van je leven op bouwt. ‘Crutzen maakt de hooggespannen verwachtingen met haar elan en vlotte babbel moeiteloos waar,’ roept NRC. ‘Nieuw bewijs van haar krachtige persoonlijkheid en grote fysieke talent,’ zegt Het Parool. Sla dat maar eens op.

Bij deze voorstelling is geen Vriendenkorting van toepassing. 
*exclusief consumptie

VIP-KAARTactie BankGiro Loterij
Van 19 t/m 26 december kunnen VIP-KAARThouders maximaal 2 vrijkaarten bestellen voor een van de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. De kaarten zijn online, per telefoon of bij de kassa te bestellen. Per voorstelling is hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op. N.B. Bij de kaartcontrole dient een geldige BankGiro Loterij VIP-KAART getoond te kunnen worden. U kunt voor de voorstelling van Eva Crutzen geen VIP- KAARTEN meer bestellen.

 

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 27 jan 2018

Specials

Aanvang 20:30 uur

Kaarten € 10,00

Twitter

Kalender