Deze voorstelling is i.v.m. gezondheidsredenen van één van de dames verplaatst naar volgend seizoen. De nieuwe datum is donderdag 1 november 2018. Bezoekers met een kaartje voor de voorstelling op donderdag 1 februari 2018 ontvingen persoonlijk bericht.

Drion Dushi’s. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In BRAINWASH fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in een wereld vol nepnieuws, sterke leiders en extremisme kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. Dus kom naar BRAINWASH. Je weet dat je het wilt.
 
Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wat volgde waren gruwelijk goede recensies voor hun debuutvoorstelling Eeuwig Vlees. “Een energiek, stampend debuut”, aldus NRC. Het Parool noemde hen “zonder overdrijving toptalenten”.

 

U kunt hier uw reactie plaatsen
do 1 feb 2018

Cabaret

Aanvang 20:30 uur

Vanaf € 16,50

Twitter

Kalender