Yvonne Keuls is al meer dan een halve eeuw een veel gelezen en geprezen schrijfster. Yvonne Keuls schrijft met warmte, humor en realiteitszin en weet met haar persoonlijk getinte en ontwapenende werk een groot publiek aan zich te binden. 

Yvonne Keuls vertelt zoals alleen zij dat kan, menselijk, warm en met een flinke dosis humor. Ze is een rasvertelster en neemt haar publiek mee op een reis door haar leven en haar werk. En passent stelt ze ook haar familie, vrienden en huisdieren aan u voor en dat kan leiden tot hilarische momenten, vandaar de nogal uitdagende titel van het programma: FAMILIEGEDOE.

Yvonne’s lichtvoetige en humoristische observaties worden muzikaal omlijst door Pax Gritter (gitaar en zang), die voor dit programma gekozen heeft voor Franse, Italiaanse, Engelse en Sefardische volksliedjes.

Castellum Overdag:
Wilt u 's avonds liever de deur niet meer uit, maar heeft u wel zin en tijd om overdag uit te gaan? Dan is deze Castellum Overdag Serie geknipt voor u! Met een team betrokken theaterliefhebbers van 60 jaar en ouder hebben onze programmeurs speciaal voor u een mooie serie vol theater, cabaret en muziek samengesteld.
De Castellum Overdag Serie bestaat uit vijf voorstellingen op zondagmiddag om 14.00 uur. 

U kunt hier uw reactie plaatsen
12:30 Reserveren voor lunch

Voorafgaand aan Castellum Overdag kunt u in ons theater lunchen.
Voor € 12,50 geniet u van een heerlijke soep, twee mini-quiches en twee broodjes.

16:15 Nablijvertje

zo 29 okt 2017

Muziektheater

Aanvang 14:00 uur

Vanaf € 12,50

Twitter

Kalender