html
 
 
https://img.youtube.com/vi/EX4FKlRfXVw/1.jpg
Toms magische speelgoed
https://www.youtube.com/embed/EX4FKlRfXVw?rel=0
_blank


Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 extra activiteiten in 70 theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Voor slechts €10,-* boek je je tickets voor een voorstelling bij één van de deelnemende theaters. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer! Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Let’s meet in het theater!

TOMS MAGISCHE SPEELGOEDWINKEL (5+)
In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is. Een avontuurlijke voorstelling vol magie, humor en een theaterbelevenis voor de hele familie.Met o.a. Maikel Nieuwenhuis, Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Bartho Braat.


Bij deze voorstelling is geen Vriendenkorting van toepassing. 
*exclusief consumptie

VIP-KAARTactie BankGiro Loterij
Van 19 t/m 26 december kunnen VIP-KAARThouders maximaal 2 vrijkaarten bestellen voor een van de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. De kaarten zijn online, per telefoon of bij de kassa te bestellen. Per voorstelling is hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op. N.B. Bij de kaartcontrole dient een geldige BankGiro Loterij VIP-KAART getoond te kunnen worden.  U kunt voor de voorstelling van Tom's Magische Speelgoedwinkel geen VIP- KAARTEN meer bestellen.

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 27 jan 2018

Specials

Aanvang 14:00 uur

Kaarten € 10,00

Twitter

Kalender