Gebaseerd op de veelbesproken documentaire  
Deze solovoorstelling is gebaseerd op de indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius. Emma is slim, sportief, grappig… en weegt 40 kilo. Ze krijgt goede raad, maar de stem van anorexia is zoveel sterker. In haar hoofd gaan leven en dood hand in hand. Emma wil doorgaan, maar het is de vraag of ze weerstand kan bieden aan allerlei gedachten. Van de makers van Leef.

Inleiding
Om 19.30 uur is er een inleiding bij deze voorstelling. Deze is extra bij te boeken en kost € 3,50 incl. een kopje koffie of thee.

Let op!
Om de voorstelling te verstoren worden laatkomers niet meer toegelaten. Dit op uitdrukkelijk verzoek van de bespelers. 

Nagenieten met een Nablijvertje
Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,75. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,25 de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:30 Inleiding

Voorafgaand aan deze voorstelling organiseren wij een inleiding, die bedoeld is om u meer achtergrondinformatie te bieden waardoor u met andere ogen naar de voorstelling kijkt. De inleiding wordt geleid door (een van de) acteurs, de regisseur of iemand anders met expertise over de betreffende voorstelling. Deze is extra bij te boeken en kost € 3,50 incl. een kopje koffie of thee.

22:22 Luxe Nablijvertje

22:22 Nablijvertje

do 7 mrt 2019

Toneel

Aanvang 20:30 uur

Vanaf € 20,55

Bestel kaarten

Twitter

Kalender