PEUTERKLEUTER OCHTENDEN 
Dé reden om vroeg op te staan! 
Drie keer per jaar is zondag géén pyjama-ochtend, want dan organiseren wij iets leukers: de Peuterkleuter Ochtend. Stap met uw peuter of kleuter in een magische wereld vol avontuur. Een wereld waar van alles te doen en te beleven is. Met lieve en kleine voorstellingen ontdekken we de wondere wereld van het theater. Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de speciaal voor hen ingerichte foyer, terwijl hun ouders of grootouders genieten van een kopje koffie!  

DIKKIE DIK EN DE TAART 2+
Muzikale voorstelling voor peuters en kleuters door Joes

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?
‘Dikkie Dik en de taart'. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Over Joes
Op dit moment is ze te zien met haar 2 solovoorstellingen in theaters door het land "Dikkie Dik en de taart" en "Ik zou wel een kindje lusten". Vanaf 2018 gaat ze haar nieuwe voorstelling "Bang Mannetje' spelen. Al haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. Vanaf september 2018 is Joes weer te zien samen met Dirk Scheele in zijn nieuwste voorstelling "Huis, tuin en keukenavonturen". Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangers.


Bij deze voorstelling is de consumptie niet inbegrepen.
Voor deze voorstelling kunt u de Kleine Zaal Royaal niet gebruiken.

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 10 mrt 2019

Jeugd en familie

Aanvang 10:30 uur

Kaarten € 9,75

T/m 12 jaar € 8,75

Twitter

Kalender