Toneelbewerking van bestseller Griet op de Beeck
De tweede roman van Griet Op de Beeck werd binnen een week een bestseller. Inmiddels zijn er ruim 360.000 exemplaren verkocht. Vandaar nu een toneelstuk vol humor, scherpte en ontroering. Over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde. Liefdevol gebaseerd op het boek Kom hier dat ik u Kus. 

Toneelleesclub
Op donderdag 4 april organiseert de Alphense Toneelleesclub onder de bezielende leiding van Tineke de Jonge-Vos een avond waarin het boek ‘Kom hier dat ik u kus’ van Griet op de Beeck besproken wordt. Er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar deze avond, dus schrijf u snel in! De tweede roman van Griet op de Beeck werd binnen een week een bestseller. Inmiddels zijn er ruim 360.000 exemplaren verkocht. Vandaar nu een toneelstuk vol humor, scherpte en ontroering. Over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde. Liefdevol gebaseerd op het boek ‘Kom hier dat ik u Kus’. Speciaal voor deelnemers aan de leesclub is er een aantrekkelijke korting op de voorstelling donderdag 11 april. De kortingscode ontvangt ju op het ticket na betaling. U kunt zich hier opgeven voor de Toneelleesclub.

Bij deze voorstelling zijn er uitsluitend zaalplaatsen in de verkoop (balkon gesloten)

Nagenieten met een Nablijvertje
Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,75. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,25 de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen
do 11 apr 2019

Toneel

Aanvang 20:15 uur

Vanaf € 28,80

Twitter

Kalender