De mooiste gedichten op muziek
In eerdere concertvertellingen van Van der Vlugt & Co legt het gezelschap zich toe op het verwezenlijken van een droom van Nettie Blanken. Ooit werd zij verliefd op het werk van Vasalis, een van de meest geliefde dichters van ons land en winnares van onder meer de Constantijn Huygensprijs en de P.C. Hooftprijs. Als psychiater, maar vooral als mens, kende zij onze zielenroerselen als de beste en haar poëzie leent zich bij uitstek om op muziek gezet te worden. Behalve haar gedichten spelen ook haar eigen worstelingen met het leven en met het schrijven een grote rol. Janine Brogt, bekend van haar inventieve boekbewerkingen als 'Liefde Levenslang' en 'Twee Vrouwe'n, schreef het script. Rasacteurs Bram van der Vlugt en Nettie Blanken zorgen voor het theatrale vuurwerk, begeleid door Floris van der Vlugt – zoon van – met zelf gecomponeerde muziek.

GRATIS EXTRA ACTIVITEIT:
Op donderdag 4 oktober organiseert de Alphense Toneelleesclub onder de bezielende leiding van Tineke de Jonge-Vos een avond waarin de gedichten van Vasalis behandeld worden. De avond vindt plaats in de Bibliotheek Alphen en start om 19.00 uur. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar deze avond, dus schrijf snel in via deze link!

Nagenieten met een Nablijvertje
Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,50. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,- de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen
wo 10 okt 2018

Toneel

Aanvang 20:30 uur

Vanaf € 21,50

Twitter

Kalender