Van de makers van Oeroeg en Gejaagd door de wind 
In dit indringende muziektheaterstuk wordt een allesomvattend, venijnig liefdesverhaal gespeeld, waarin onmogelijke keuzes moeten worden gemaakt. De voorstelling speelt zich af in een stad van corruptie, mensenhandel en van liefde. Van valse en echte visa. Toen vluchtte men Europa uit. Nu is het andersom. In de hoofdrollen ziet u Stefan Rokebrand ('Chez Brood', 'Celblok H') en Jamie Grant ('Klem', 'Leef!'). 

Inleiding
Om 19.15 uur is er een inleiding bij deze voorstelling. Deze is extra bij te boeken en kost € 3,50 inclusief een kopje koffie of thee.

Bij deze voorstelling zijn er uitsluitend zaalplaatsen in de verkoop (balkon gesloten)

Nagenieten met een Nablijvertje
Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,50. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,- de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:15 Inleiding

Voorafgaand aan deze voorstelling organiseren wij een inleiding, die bedoeld is om u meer achtergrondinformatie te bieden waardoor u met andere ogen naar de voorstelling kijkt. De inleiding wordt geleid door (een van de) acteurs, de regisseur of iemand anders met expertise over de betreffende voorstelling. Deze is extra bij te boeken en kost € 3,50 incl. een kopje koffie of thee.

22:22 Luxe Nablijvertje

22:22 Nablijvertje

vr 17 mei 2019

Toneel

Aanvang 20:15 uur

Vanaf € 25,50

Bestel kaarten

Twitter

Kalender