Originele komedie over liefde, lust en ontrouw
Deze originele komedie over liefde, lust en ontrouw gaat over twee bevriende, maar ontrouwe  stellen. We zien het dilemma van de knellende banden van de huwelijkse trouw haarscherp. Natuurlijk vinden we eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden het belangrijkste wat er is. Maar wat doen we als de lust en de passie nog sterker zijn?

Inleiding
Om 19.15 uur is er een inleiding bij deze voorstelling. Deze is extra bij te boeken en kost € 3,50 inclusief een kopje koffie of thee.

Nagenieten met een Nablijvertje
Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,50. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,- de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:15 Inleiding

Voorafgaand aan deze voorstelling organiseren wij een inleiding, die bedoeld is om u meer achtergrondinformatie te bieden waardoor u met andere ogen naar de voorstelling kijkt. De inleiding wordt geleid door (een van de) acteurs, de regisseur of iemand anders met expertise over de betreffende voorstelling. Deze is extra bij te boeken en kost € 3,50 incl. een kopje koffie of thee.

22:22 Luxe Nablijvertje

22:22 Nablijvertje

wo 9 jan 2019

Toneel

Aanvang 20:15 uur

Vanaf € 27,00

Bestel kaarten

Twitter

Kalender