Originele komedie over liefde, lust en ontrouw
Deze originele komedie over liefde, lust en ontrouw gaat over twee bevriende, maar ontrouwe  stellen. We zien het dilemma van de knellende banden van de huwelijkse trouw haarscherp. Natuurlijk vinden we eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden het belangrijkste wat er is. Maar wat doen we als de lust en de passie nog sterker zijn?

Inleiding
Om 19.15 uur is er een inleiding bij deze voorstelling. Deze is extra bij te boeken en kost € 3,50 inclusief een kopje koffie of thee.

NIEUWE DATUM
Wij hebben van de producent vernomen dat de voorstelling ‘De Waarheid’ helaas verplaatst moet worden. De reden hiervoor is dat vanwege ziekte van één van de hoofdrolspelers het repetitieproces vertraging heeft opgelopen en daarom de tournee later van start gaat dan was gepland. De voorstelling van woensdag 9 januari 2019 kan daarom niet doorgaan, maar gelukkig hebben we in overleg met de producent een nieuwe datum gevonden. En wel op woensdag 20 februari 2019. 

Nagenieten met een Nablijvertje
Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,75. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,25 de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen
wo 20 feb 2019

Toneel

Aanvang 20:15 uur

Vanaf € 27,75

Twitter

Kalender