Hans Klok komt nog 1 x terug. Exclusief in Alphen aan den Rijn!
Kroonluchters flikkeren... Geesten dwalen over het toneel… Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog… In the House of Horror dulden De Grote Illusionisten Hans Klok niet in hun magische cirkel. Zij willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Maar Hans is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. De kaarten worden geschud….. en hoe! 

In een spel dat zijn weerga niet kent wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers. Steeds neteliger worden de situaties, waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om hem te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel? Na het overdonderende succes van zijn vorige optredens keert de grootste illusieshow ter wereld terug naar Castellum voor een éénmalige toegift, overladen met nooit eerder vertoonde illusies en stunts. 

Nagenieten met een Nablijvertje
Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,50. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,- de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen
do 11 okt 2018

Show

Aanvang 20:15 uur

Vanaf € 37,00

Twitter

Kalender