Een originele thrillerkomedie van Flip Broekman die gespeeld wordt door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met hoe alles ging? 

De twee mannen blijken - ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander - veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Tot welke conclusie leidt dit? Hadden ze sommige dingen achteraf anders aangepakt of komen ze er achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

Deze voorstelling zou oorspronkelijk gespeeld worden op woensdag 13 februari.
Eerder werd deze voorstelling aangekondigd met Aart Staartjes in de rol van de oude psychiater. Hij is om gezondheidsredenen vervangen door Jules Croiset.
Bij deze voorstelling zijn er uitsluitend zaalplaatsen in de verkoop (balkon gesloten)

De Wildcards voor Een goed mens zijn uitverkocht. Kijk hier voor welke voorstelling u uw Wildcard nog meer in kunt zetten. 

Nagenieten met een Nablijvertje
Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,75. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,25 de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen
di 28 mei 2019

Toneel

Aanvang 20:15 uur

Vanaf € 27,75

Twitter

Kalender