Wist je dat cabaretiers de meeste tijd niet op toneel doorbrengen maar in de krochten van het theater? Dat ze daar in de kleedkamer de beste grappen verzinnen, die in de artiestenfoyer uitproberen op de dames van de kassa én vervolgens de verbeterde versie vol verve testen in de loadingdock waar net de technici de vrachtauto met decorstukken vullen?

Castellum gunt cabaretliefhebbers op woensdag 19 december een uniek kijkje in de cabaretkeuken. Tijdens ‘The Backstage Comedy Tour’ zitten theaterbezoekers niet anderhalf uur onderuitgezakt op hun stoel, maar mogen zij een kijkje nemen achter de schermen van het theater. Op de meest onverwachte plaatsen wachten artiesten hen op voor een kwartiertje topcabaret. Javier Guzman zocht de cabaretiers voor deze avond uit. De spraakmakende cabaretier komt zelf ook optreden. Waar? Kom maar kijken!

Bij deze voorstelling is de consumptie niet inbegrepen. 
Let op! Deze voorstelling begint om 20.00 uur!!

Nagenieten met een Nablijvertje

Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,50. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,- de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen
wo 19 dec 2018

Cabaret

Aanvang 20:00 uur

Kaarten € 27,50

Bestel kaarten

Twitter

Kalender