3 DAGEN VERRASSENDE VOORSTELLINGEN VOOR EEN TIENTJE*
Weet u eigenlijk wel hoe leuk, bijzonder, verrassend, ontroerend en fantastisch Castellum is? Dat ontdekt u allemaal tijdens het allerleukste weekend van het jaar: het Theaterweekend! Ook dit jaar organiseren wij in alle hoeken en gaten van het theater bijzondere activiteiten.

 LET OP:  Voor deze voorstelling zijn geen kaarten meer beschikbaar voor VIP-KAARThouders van de Bank Giro Loterij.
 
VUILE HUICHELAAR 6e - Morgen begint nu
Al vijf programma’s lang laten Paulette Willems en Saskia van Zutphen honderden vrouwen lachen en meezingen. Vuile Huichelaar mag je gewoon niet missen. Nu maken ze zich op voor de zesde. En zoals we gewend zijn, komt er wederom een grote hoeveelheid schitterende, klassieke en hilarische (meezing)liedjes voorbij én een stoet aan typetjes met herkenbare problemen.
Telkens weer kijken Saskia en Paulette met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?! De Mount Everest beklimmen? Parachute springen? Mediteren in India? Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezien worden. En dat gaat gebeuren met Vuile Huichelaar. Want morgen begint nu.

Na afloop van de voorstelling verzorgt Delise een spetterend optreden in het theatercafé. 

Ook nog te zien tijdens het Theaterweekend:
25 januari 2019 | Rabozaal | Nashville Night: The Road To Bluebird Café | Ga terug in de tijd op een avond vol Country en Americana in The Bluebird Café! Na afloop treedt singer songwriter Sabine Bouw op.
26 januari 2019 | Rabozaal | Op Sterk Water |…En parkeer je man bij deze hilarische improvisatiecabaretgroep! Na afloop genieten een spetterend optreden van Delise.
27 januari 2019 | Fonds Alphenzaal | Raak! |Er komt een leuke meidengroep, dat is zeker niet mis! U bent vanaf 12.00 uur welkom voor ons Open Huis met veel activiteiten. 
Op zondag 27 januari 2019 openen wij de deuren voor een Open Huis met heel veel activiteiten!
Op zondag 27 januari 2019 openen wij de deuren voor een Open Huis met heel veel activiteiten!
 
 
* u betaalt € 10,- voor uw kaartje en € 3,35 voor uw (pauze)drankje en garderobe de totaalprijs van een theaterweekendkaartje is ​€ 13,35

VIP-KAARTactie BankGiro Loterij
Van 7 t/m 11 januari 2019 kunnen VIP-KAARThouders maximaal 2 vrijkaarten bestellen voor een van de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. De kaarten zijn online, per telefoon of bij de kassa te bestellen. Per voorstelling is hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op. N.B. Bij de kaartcontrole op de dag van de voorstelling dient een geldige BankGiro Loterij VIP-KAART getoond te kunnen worden.
LET OP:  Voor deze voorstelling zijn geen kaarten meer beschikbaar voor VIP-KAARThouders.

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 26 jan 2019

Aanvang 20:15 uur

Kaarten € 13,35

Twitter

Kalender