Disney's High School Musical is een verhaal over anders durven zijn en je dromen na te streven. East High School is in rep en roer wanneer Troy, de aanvoerder van het basketbalteam, samen met de verlegen studiebol Gabriella, besluit om in de schoolmusical te willen spelen. De vaste groepjes Atleten, Brainiacs en Tonelo's maken allerlei plannen om het paar uit elkaar te houden. Zal het Troy en Gabriella lukken om hun dromen waar te kunnen maken?

Disney's High School Musical is drie keer te zien!
Zaterdag 3 november 20.00 uur
Zondag 4 november 13.00 uur
Zondag 4 november 16.00 uur


Daphne Bruineberg Productions is een jong bedrijf dat zich richt op musicalproducties, workshops en regie. De musicalproducties spreken hierbij het meest tot de verbeelding. Met titels als Disney's High School Musical en The Wiz, biedt het bedrijf een educatief platform aan Alphense talenten van 16 jaar en ouder. Producties met een professionele aanpak en professionele begeleiding van het artistieke team. DB Productions is een erkend leerbedrijf en de producties vormen een broedplaats voor jong talent. Met een mooie mix van ervaring en jonge onbevangenheid staat de cast van High School Musical klaar om u een wervelende show te bieden. Meer informatie over DB Productions klik hier

Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.

FONDS ALPHENZAAL
Het VSB Fonds Alphen aan den Rijn gaat verder onder een nieuwe naam: Fonds Alphen en omstreken. 
Met deze naamswjziging is ook de naam van onze VSBzaal veranderd in Fonds Alphenzaal.

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 4 nov 2018

Verhuring

Aanvang 16:00 uur

Kaarten € 20,75

Twitter

Kalender