The Analogues zijn een hit. Dus zijn wij blij ze opnieuw naar Alphen aan den Rijn te kunnen halen! Deze keer met de integrale uitvoering van The White Album.

Dit eigenzinnige meesterwerk (een dubbelalbum!) uit 1968 vergt opnieuw het uiterste van muzikanten en productie. Uitgangspunt blijft muzikale authenticiteit: naast de vijfkoppige band komen er flink wat hulptroepen van strijkers en blazers en gastmuzikanten mee, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage-instrumenten.

Alles voor de perfecte sound. En ook een beetje voor de mooie verhalen. 

Door ziekte van de drummer van The Analogues is de voorstelling op maandag 26 maart niet doorgegaan, dit is de inhaalvoorstelling en is bijna uitverkocht, daarom staat de voorstelling niet opnieuw in de brochure.
Bij deze voorstelling is geen vriendenprijs van toepassing.

Nagenieten met een Nablijvertje

Bij deze voorstelling kunt u een Nablijvertje bestellen. Dit arrangement bestaat uit een drankje, diverse lekkere hapjes en kost € 7,50. Drinkt u graag een speciaal biertje, prosecco of wijn van de maand? Dan kunt u voor €10,- de Luxe variant te reserveren. U krijgt dan ook een uitgebreider plankje met hapjes.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
di 13 nov 2018

Muziek

Aanvang 20:15 uur

Kaarten € 39,50

Twitter

Kalender