Op zaterdag 14 juli zal het spetterende benefietconcert ‘Tugu Maluku Alphen’ plaatsvinden in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn. Bezoekers kunnen rekenen op een diverse set aan live optredens van lokale en landelijke bands, zowel uit de Nederlandse en Molukse gelederen. O.a. de lokale helden van Power rockband Join the Wolf Pack zullen acte de presence geven, maar ook bekende Molukse bands als Remmen Los Partymusic, die altijd en overal alle voetjes van de vloer weten te krijgen met hun opzwepende livemuziek, zullen op deze feestelijke avond Castellum op zijn grondvesten laten schudden! Tel daar de steengoede band Groovy Experience en een surprise act bij op en het feest is compleet! Geen Moluks feest zonder eten, dus voor de liefhebbers: voor eten is gezorgd!

Stichting Tugu Maluku Alphen organiseert dit benefietconcert met als doel geld inzamelen voor de realisatie van een Moluks Monument in Alphen aan den Rijn. Een Monument als eerbetoon aan de 1e generatie Molukkers in Nederland!


Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 14 jul 2018

Verhuring

Aanvang 20:00 uur

Kaarten € 20,00

Twitter

Kalender