DELISE - ALBUMRELEASE ‘BLADZIJDE 1’ 
I.s.m. Matthijn Buwalda e.a.


Gegarandeerd een geweldige muzikale middag!
Singer/songwriter Delise maakt Nederlandstalige popliedjes. Met haar band neemt ze je mee naar “Bladzijde 1”, een muzikaal verhaal over opnieuw beginnen. Tijdens de release van haar nieuwe album kan je genieten van haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes. Nieuwe liedjes met een boodschap waarin iedereen zich herkent.

Houd je van een mix van Nielson, Christine and the Queens en Stromae? Zorg dan dat je deze release niet mist! Er ligt een spectaculair programma voor je klaar.

Laat je naast de muzikale veelzijdigheid van Delise verrassen door een spetterend gastoptreden van de bekende Nederlandse zanger en schrijver Matthijn Buwalda, radio-dj en presentator Hans van Vuuren en andere gastartiesten.

Meet & greet:
Na de show is er gelegenheid voor een drankje en een meet & greet. Dan is ook het nieuwe album ‘Bladzijde 1’ beschikbaar. 

Tip: 1e Rang kaartjes hebben de beste plekken én zijn inclusief korting op het nieuwe album van Delise! Na afloop van de release kost de cd €10,- per stuk in plaats van €12,- op vertoon van een uitgeprint ticket. Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 6 okt 2018

Verhuring

Aanvang 14:30 uur

Vanaf € 13,50

Twitter

Kalender