Op zondag 2 december gaat het dak er af in Theater Castellum met de Grote Sinterklaasshow. De Pieten doen er zoals gewoonlijk alles aan om de komst van de Sint zo soepel mogelijk voor te bereiden, maar wat doet toch die grote rode knop daar op het toneel? In deze interactieve kindervoorstelling waarbij er ook genoeg voor ouders te beleven is hopen we natuurlijk op één ding: de komst van Sinterklaas! Na afloop van de voorstelling is er een gezellige afterparty in de foyer met leuke activiteiten en uiteraard een meet & greet!
 
De Grote Sinterklaasshow is een productie van De Fantasie Compagnie in samenwerking met pietenband De Roettoeters en Danscentrum De Vos. Tickets voor de voorstellingen van 13:00 en 16:00uur zijn te koop voor slechts € 7,50 per persoon. De show duurt maximaal 60 minuten. 

Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 2 dec 2018

Verhuring

Aanvang 16:00 uur

Kaarten € 7,50

Twitter

Kalender