Ook dit seizoen brengen de Pubquizmasters weer maandelijks een hilarische pubquiz waarbij de vragen de deelnemers om de oren vliegen. Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes, alles komt aan bod! De Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond, want wie gaat er naar huis met de beker? 

Let op de Pubquiz is niet online te reserveren
Komend seizoen gaan we na een uitstapje naar de Rabozaal op veler verzoek terug naar beneden! Wilt u daar ook weer bij zijn, dan kunt u uw interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar kassa@theatercastellum.nl. Geef in uw mail aan op welke avonden u een tafel wilt boeken voor uw team. U kunt voor de Pubquiz dus niet online reserveren. In de eerste week van juni krijgt u van ons bericht of u een tafel toegewezen heeft gekregen. 
 

De Pubquiz 2019-2020 vindt plaats op de volgende dinsdagen:
1 oktober
5 november
3 december
7 januari
4 februari
3 maart
7 april
12 meiVerhinderd?
Heeft u een tafel geboekt en kunt u toch niet meedoen, dan kunt u uw teamkaart tot één week voor de datum van de pubquiz annuleren, u ontvangt onder aftrek van annuleringskosten een digitaal tegoed.
Wij hanteren bij de pubquiz deze annuleringstermijn om iemand van de wachtlijst de kans te geven een team te vormen.Inloop vanaf 19.45 uur  Aanvang Pubquiz: 20.15 uur
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
di 1 okt 2019

Randactiviteiten

Aanvang 20:15 uur

Kaarten € 27,50

Twitter

Kalender