Arti speelt ‘Meer dan Finlandia’

De Alphense Harmonie Arti Alphen speelt op zaterdag 23 november een gevarieerd concert met muziek van alle tijden uit Noorwegen, Finland en Zweden. Met uiteraard de compositie ‘Finlandia’, een van de beroemdste muziekstukken uit Scandinavië, maar bovenal een schat aan onbekende klassieke en hedendaagse werken uit deze regio. 

Het concert ‘Meer dan Finlandia’ biedt een avond vol verrassingen en aangename luistermuziek uit en over Scandinavië. Tijdens dit concert treden alle orkesten van de Alphense muziekvereniging op: het beginnersensemble Toetie! en het opleidingsorkest Jong Arti onder leiding van Madeleine Boertje en de concertharmonie Groot Arti met dirigent Albert-John Vervorst. Arti’s trompettist Samuel Schelling soleert in de charmante solo ‘Vidda’. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. 

Een mooie avond muziek in de kleine zaal van Theater Castellum aan het Rijnplein. Meer informatie? Kijk op www.arti-alphen.nl of mail naar info@arti-alphen.nl.

Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.

Bij deze voorstelling geldt de kindprijs voor kinderen t/m 16 jaar. 

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 23 nov 2019

Verhuring

Aanvang 20:00 uur

Kaarten € 13,00

T/m 12 jaar € 6,50

Twitter

Kalender