SPECIALS & EVENTS

CinePlus 
Iedere 1e donderdag en 3e dinsdag van de maand organiseert Castellum een filmmiddag, afgestemd op de 50+ doelgroep. In alle rust genieten van de mooiste films. Tijdens deze filmmiddag word je onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers gastvrij onthaald in de aangename ambiance van onze filmfoyer. 

Ladies Night
Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night bij Castellum! Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, waarna je als één van de eersten een gloednieuwe film bekijkt. Na afloop ontvang je ook nog een leuke goodiebag. 

Kleuterbios
De Kleuterbios is bedoeld voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Een filmbezoek om nooit meer te vergeten! 

McMovie feestje 
Vier je feestje bij Castellum én McDonald’s: lekker eten bij McDonald’s, daar mogen de kinderen smullen van een Happy Meal en bij Castellum genieten van een leuke film! 

Hier vind je meer informatie over het McMovie feestje 

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps