SPECIALS & EVENTS

CinePlus 
Geniet elke woensdag, 1e donderdag en 3e dinsdag van de maand van speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms tijdens de CinePlus. Dé ideale filmmiddag in de bioscoop. Vanaf 45 minuten voor aanvang zorgen wij voor een gastvrij ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Alle CinePlus-films hebben een pauze. Een kaartje voor dit filmuitje kost € 8,50. Klik hier voor het filmaanbod en de bijbehorende aanvangstijden. 

LET OP: vanaf september 2023 starten de CinePlus-films op dinsdag en donderdag om 14:00 uur i.p.v. 14:45 uur.

Bekijk hieronder het item over CinePlus uit het tv-programma PuurPodium.

CinePlus video.png

Ladies Night
Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night bij Castellum! Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, waarna je als één van de eersten een gloednieuwe film bekijkt. Ook zijn er verschillende stands aanwezig en zijn er mooie prijzen te winnen tijdens de loterij. Na afloop ontvang je een leuke goodiebag.  

Prosecco Night
Zin in een avondje uit? Tijdens de Prosecco Night wordt de rode loper voor je uitgerold, krijg je een heerlijk glaasje bubbels en zie je de film als allereerste tijdens de voorpremière. Neem jij je vriend(in), moeder, broer of oma mee uit?

Kleuterbios
De Kleuterbios is bedoeld voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Een filmbezoek om nooit meer te vergeten! 

McMovie feestje 
Vier je feestje bij Castellum én McDonald’s: lekker eten bij McDonald’s, daar mogen de kinderen smullen van een Happy Meal en bij Castellum genieten van een leuke film! 

Hier vind je meer informatie over het McMovie feestje 

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps