START VERKOOP SEIZOEN 20/21

De verbouwing is in volle gang en wij kunnen niet wachten u in een prachtig nieuw Castellum te mogen ontvangen! De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het toegankelijker, moderner en ruimtelijker maken van het theater. Vanaf oktober kunt u niet alleen het vernieuwde gebouw, maar ook weer prachtige voorstellingen bij ons komen bekijken.

Programma 20/21
Na een roerige periode zijn wij blij u te mogen aankondigen dat vanaf nu het programma t/m december 2020 op deze pagina te bekijken is. Rond november zullen wij het programma vanaf januari 2021 aankondigen. 

Start verkoop
Zodra u uw favoriete voorstellingen heeft kunnen uitzoeken, kunt u uw kaarten online bestellen. Uiteraard kunnen wij vanwege de coronamaatregelen minder kaarten verkopen en moet er 1,5 meter tussen u en andere bezoekers blijven. Daarom verkopen we de kaarten ongeplaceerd, u krijgt uw stoel op de avond zelf toegewezen.  

Online verkoop
Tot oktober zal de verkoop uitsluitend online plaatsvinden. De kassa is dus niet geopend. Wilt u een rolstoelplaats bestellen? Reserveer dan uw ongeplaceerde kaarten online en stuur een e-mail naar kassa@theatercastellum.nl.

VIP worden
Bent u nog geen VIP? VIP worden heeft vele voordelen. Zo kunt u eerder kaarten bestellen voor uw favoriete voorstelling en maakt u dus meer kans om een plek te bemachtigen. Daarnaast krijgt u €1,00 korting per kaart en kunt u uw kaarten tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. En, niet te vergeten, u steunt Castellum met uw bijdrage. U kunt nog VIP worden via deze link!

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB ALPHEN AD RIJN

Open in google maps