TECHNIEK

Technici van bezoekende gezelschappen vinden hieronder de benodigde informatie over de (technische) faciliteiten binnen Castellum. Liever een .dwg-bestand? Deze kunt u opvragen via techniek@theatercastellum.nl

Als u vragen heeft over de podiumtechniek kunt u bellen of mailen:

T: 0172 429221
E: techniek@theatercastellum.nl

Fonds Alphenzaal (Grote zaal)

Technische gegevens Fonds Alphenzaal

Standaard Lichtplan Fonds Alphenzaal

Kaplijst Fonds Alphenzaal

 

Kleine Zaal

Technische gegevens Kleine Zaal

Standaard Lichtplan Kleine Zaal

 

Routebeschrijving

Expeditie:
Julianastraat 92
2405 CJ ALPHEN AAN DEN RIJN

Artiesteningang:
Julianastraat 90
2405 CJ ALPHEN AAN DEN RIJN

Let op bij het ingeven van de navigatie:
Sommige navigatiesystemen geven een route aan door het centrum van Alphen. Echter is dit van 12:00 tot 07:00 autovrij en niet toegestaan. Auto’s en vrachtwagens die het centrum inrijden worden geflitst. De aanrijroute voor de laad en los van Castellum is: Prins Bernhardlaan - Burgemeester Visserpark – Wilhelminalaan – Julianastraat.

De expeditie van Castellum bevindt zich schuin tegenover parkeergarage Castellum en zit aan het gebouw van Castellum vast. In deze ruimte is plaats voor twee grote vrachtwagens. Personenauto's kunnen geparkeerd worden in parkeergarage Castellum, ingang Raoul Wallenbergplein in Alphen aan den Rijn. Uitrijkaarten zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij onze horecamedewerkers. De artiesteningang bevindt zich recht tegenover de personenuitgang van parkeergarage Castellum aan de Julianastraat.

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps